OsmanCihat
Başarılı
Arkadaşlarımdan o da varHadi be, bizim seneyle hemen hemen aynı olacak desene. Bu arada 400 civarında alan var mı bir şey soracağım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlarımdan o da varHadi be, bizim seneyle hemen hemen aynı olacak desene. Bu arada 400 civarında alan var mı bir şey soracağım.
Tam tersi bence.Liseye gidecek kardeşlerime başarılar dilerim 9. sınıf biraz sıkıcı olabilir işin keyif kısmı 11 ve 12. sınıfta hey gidi hey liseden 2018 yılında mezun oldum sene 2024 zaman çabuk akıp gidiyor.
Bayağı güzel sonuçlar hocam. Ben de 2022'de girdiğimde %5'e falan girmiştim.
Benim arkadaşım da kaydırma yapmış. 280 almış. Çocuğun dersleri iyiydi. 450'lik bir çocuktu kaydırma yaptı. 280 aldı.280 aldım.
Heyecandan yapamadım. Kalbim küt küt atıyordu.
Yapacak bir şey yok hocam. Allahtan OBP var.Benim arkadaşım da kaydırma yapmış. 280 almış. Çocuğun dersleri iyiydi. 450'lik bir çocuktu kaydırma yaptı. 280 aldı.
Yüzdeliği kaç bir sorar mısınız? Benim seneyle karşılaştıracağım.Arkadaşlarımdan o da varHangi puandan isterseniz var bende.
19.2 diyor hocam.Yüzdeliği kaç bir sorar mısınız? Benim seneyle karşılaştıracağım.
Sizin senede kaçtı?Yüzdeliği kaç bir sorar mısınız? Benim seneyle karşılaştıracağım.