Detaylar
Kim cevapladı?Neyse dert etmeyin. Zaten LGS bir'a yaramıyor. Önemli olan YKS.
Katılmıyorum.
LGS sizin 4 yıl boyunca bulunacağınız ortamı belirler. 200 puanlık bir meslek lisesi ile 450 puanlık Anadolu lisesi arasındaki en büyük fark ortamdır. İnsanlardır. Lise boyunca kuracağınız arkadaşlıklar sizi geleceğe hazırlar. Sınav dönemi nasıl davranacağınızı belirler. Evet, nispeten kötü liselerde de geleceği için çalışan, emek veren insanlar olacaktır ancak azınlıkta kalacaklardır. Yüksek puanlı liseler, hedefi yükseklerde olan öğrenciler içindir. Yüksek puanlı liselerde daha nitelikli arkadaşlıklar kurabilirsiniz ve bu arkadaşlar sizi ve başarınızı ileriye atar. Sizi geliştirir.
LGS'de iyi bir liseyi kazanabilmek bu sebepten ötürü çok önemli. Sizin temelinizi, hayatınızın temelini lise ve lise ortamı atar. Tercihlerinizi iyi yapın.
Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
Çok güzel değil ama kötü de değil. Orta bir okula girersiniz. Başarılar.
Hocam benim gittiğim lise iyi. Ama şu Z kuşağının %70'i çok kötü durumda. Fen liselerinde bile puff içen tipler var.Katılmıyorum.
LGS sizin 4 yıl boyunca bulunacağınız ortamı belirler. 200 puanlık bir meslek lisesi ile 450 puanlık Anadolu lisesi arasındaki en büyük fark ortamdır. İnsanlardır. Lise boyunca kuracağınız arkadaşlıklar sizi geleceğe hazırlar. Sınav dönemi nasıl davranacağınızı belirler. Evet, nispeten kötü liselerde de geleceği için çalışan, emek veren insanlar olacaktır ancak azınlıkta kalacaklardır. Yüksek puanlı liseler, hedefi yükseklerde olan öğrenciler içindir. Yüksek puanlı liselerde daha nitelikli arkadaşlıklar kurabilirsiniz ve bu arkadaşlar sizi ve başarınızı ileriye atar. Sizi geliştirir.
LGS'de iyi bir liseyi kazanabilmek bu sebepten ötürü çok önemli. Sizin temelinizi, hayatınızın temelini lise ve lise ortamı atar. Tercihlerinizi iyi yapın.
mr.esat
Üstün
Valla bizim Fen Lisesinde bile puff, alkol, sigara içen var da bunlar normal şeyler artık yapacak bir şey yok. Mühendis, hekim çevrem oldu harika oldu Fen Lisesine gitmem.Hocam benim gittiğim lise iyi. Ama şu Z kuşağının %70'i çok kötü durumda. Fen liselerinde bile puff içen tipler var.
Fen liselerini tercih etmiyorum. Özel okullar bile bu durumda. Ama milli eğitim bakanı bunları düzeltmek yerine din dersi eklesin.Valla bizim Fen Lisesinde bile puff, alkol, sigara içen var da bunlar normal şeyler artık yapacak bir şey yok. Mühendis, hekim çevrem oldu harika oldu Fen Lisesine gitmem.
Silverback Gorilla
Üstün
300'ler de kişi 500 almış.
Valiant
Üstün
- Makaleler
- 1
Girdiğim sene 398'le %10'a girmiştim, o sene bile çok kolaydı sınavı takmadığımdan pek yapmamıştım.
Bu sene daha da kolay gibi, ne yaptılar 2+2 mi sordular acaba?
OsmanCihat
Başarılı
Şaka gibi ama sordular.Girdiğim sene 398'le %10'a girmiştim, o sene bile çok kolaydı sınavı takmadığımdan pek yapmamıştım.
mr.esat
Üstün
Fen Liselerini niye tercih etmiyorsun?Fen liselerini tercih etmiyorum. Özel okullar bile bu durumda. Ama milli eğitim bakanı bunları düzeltmek yerine din dersi eklesin.