Detaylar
Kim cevapladı?Kuzenim girdi bir sorayım ona da.
YASEDEM
Deneyimli
Matematikle alakalı herkes bir şeyler söylemiş, sorular yayınlandığı gibi inceleyeceğim merak ettirdi.
Bir yakınım girdi. Matematiği iyidir normalde denemelerde 17-18 net yapardı, yazılıları da 100'dü ama matematiğin zor geçtiğini söyledi. Az önce Instagram'da da zor diyenler vardı.
Captain Skriniar
Uzman
2021'de giren arkadaşlar (ben de dahil) matematik deyince hepimizin travması tetiklendi.
SF26
Üstün
'2021'de girseydim keşke.' diyen 2. dönem konularını erken bitiren 2020 tayfa şu an Küçük Emrah gibi bakıyor soruya.2021'de giren arkadaşlar (ben de dahil) matematik deyince hepimizin travması tetiklendi.
![]()
Bunun matematiğinde 4 doğru 5 yanliş yapmıştım. Bu gece kesin rüyama girecek.2021'de giren arkadaşlar (ben de dahil) matematik deyince hepimizin travması tetiklendi.
![]()
Matematikle alakalı herkes bir şeyler söylemiş, sorular yayınlandığı gibi inceleyeceğim merak ettirdi.
2025'ten zor olmaz diye düşünüyorum.
Kuzenime sordum, dershaneye de gitmedi, bütün gün evde PUBG ve Brawl Stars oynadı. Denemelerde okulda arada yapıyorlardı, 380-400 arası aldı hep. Çocuk basitti diyor. Matematiği 16 yapmış, diğerlerinin de hepsini işaretlemiş. 420 üstü alır herhalde. Harcanıyor çocuk, azıcık çalışsa belki 450 üstü alacaktı. En çok buna üzülüyorum, potansiyeli olup üşengeçlikten çalışmayan çocuklar harcanıyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
MAH0A
Uzman
Bu sorunun cevabı A ise hiç zor bir soru değilmiş.2021'de giren arkadaşlar (ben de dahil) matematik deyince hepimizin travması tetiklendi.
![]()