2021'de giren arkadaşlar (ben de dahil) matematik deyince hepimizin travması tetiklendi.

LGS 2021 Matematik 15. soru (zor soru) çözümü nasıl yapılır? LGS Matematik'te yer alan köklü, eşkenar üçgen Geometri sorusunun cevabı kaç?'te yer alan köklü, eşkenar üçgen Geometri sorusunun cevabı kaç?
Şıkları kapat, görseli küçült 2026 TYT mat 31. soru resmen.

4 yıllık ortaokul ortalaması iyi olan zaten güzel bir liseye yerleşmeye hak kazanmıştır. Extra sınav yapmaya ne gerek var ki? Bazı ailelerin çocuklarına üzülüyorum. LGS zamanımda stres olup ağlayan arkadaşlarım oluyordu. Belli ki evde huzursuzluk oluyordu. Özellikle Ahmet Efe diye bir arkadaşım vardı annesinden ben korkuyordum.
OBP'yi şişiren okullara ne güzel davetiye çıkarırsın o sistemle var ya.
Ya Kabataş gibi okullar kendi sınavını yapacak ya da bu LGS devam edecek başka çaresi yok bu işin.

4 yıllık ortaokul ortalaması iyi olan zaten güzel bir liseye yerleşmeye hak kazanmıştır. Extra sınav yapmaya ne gerek var ki? Bazı ailelerin çocuklarına üzülüyorum. LGS zamanımda stres olup ağlayan arkadaşlarım oluyordu. Belli ki evde huzursuzluk oluyordu. Özellikle Ahmet Efe diye bir arkadaşım vardı annesinden ben korkuyordum.

Katılmıyorum. Eğer MEB'in yapacağı ve ciddi standartlarda yapılacak ve yüksek güvenlikli yazılılar olsa haklısınız. Biz ortaokuldayken hocalar e ödev.comdan kopyala yapıştır yapıyorlardı yani o durumda biraz mantıksız olur.