Winner 30 Üstün Profesör Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 3.653 Çözümler 4 Beğeniler 1.578 45 dakika önce #21 Daha fazla net çaldırmadan bizim sınavı da açıklarlar umarım. 23. sorunun iptal edilmesi dileğiyle. seeraddar dedi: Haftaya YKS açıklanacak. Genişletmek için tıkla... İmkanı yok. 20 Temmuz'da falan açıklanır.
Daha fazla net çaldırmadan bizim sınavı da açıklarlar umarım. 23. sorunun iptal edilmesi dileğiyle. seeraddar dedi: Haftaya YKS açıklanacak. Genişletmek için tıkla... İmkanı yok. 20 Temmuz'da falan açıklanır.
Astronotarda 44 Üstün Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 3.071 Çözümler 23 Beğeniler 2.618 Yer Snezhnaya 39 dakika önce #22 seeraddar dedi: Haftaya YKS açıklanacak. Genişletmek için tıkla... ÖSYM şu an dava sürecinde, haftaya açıklayacaklarını sanmıyorum.
seeraddar dedi: Haftaya YKS açıklanacak. Genişletmek için tıkla... ÖSYM şu an dava sürecinde, haftaya açıklayacaklarını sanmıyorum.
RamKokusuSeven 11 Başarılı Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 1.005 Çözümler 3 Beğeniler 690 Yer Rockstar Games GTA VI çıkar 39 dakika önce #23 Astronotarda dedi: ÖSYM şu an dava sürecinde, haftaya açıklayacaklarını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Neden dava yedi?
Astronotarda dedi: ÖSYM şu an dava sürecinde, haftaya açıklayacaklarını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Neden dava yedi?
Winner 30 Üstün Profesör Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 3.653 Çözümler 4 Beğeniler 1.578 38 dakika önce #24 RamKokusuSeven dedi: Neden dava yedi? Genişletmek için tıkla... Soru iptalleri yüzünden. Birçok kişinin hakkına girdi.
RamKokusuSeven dedi: Neden dava yedi? Genişletmek için tıkla... Soru iptalleri yüzünden. Birçok kişinin hakkına girdi.
RamKokusuSeven 11 Başarılı Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 1.005 Çözümler 3 Beğeniler 690 Yer Rockstar Games GTA VI çıkar 38 dakika önce #25 Winner dedi: Soru iptalleri yüzünden. Birçok kişinin hakkına girdi. Genişletmek için tıkla... Yine ülkenin sorunları.
Winner dedi: Soru iptalleri yüzünden. Birçok kişinin hakkına girdi. Genişletmek için tıkla... Yine ülkenin sorunları.
Astronotarda 44 Üstün Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 3.071 Çözümler 23 Beğeniler 2.618 Yer Snezhnaya 37 dakika önce #26 Winner dedi: Soru iptalleri yüzünden. Birçok kişinin hakkına girdi. Genişletmek için tıkla... Soru iptalleri ve şık değiştirilmesi yüzünden. Matematikteki soruda şık değişti diye bir sürü öğrencinin hakkını yediler.
Winner dedi: Soru iptalleri yüzünden. Birçok kişinin hakkına girdi. Genişletmek için tıkla... Soru iptalleri ve şık değiştirilmesi yüzünden. Matematikteki soruda şık değişti diye bir sürü öğrencinin hakkını yediler.