4 saatten 2 saate sonra 1 saate çevirin çok iyi olur. Eve geldiğinizde telefonsuz durmaya çalışın ne kadar durabiliyorsanız. Çok isterse canınız o zaman bakın. Bu da alışkanlık kazanmaya fayda sağlar. Bir de son olarak uyku saatinize ve ders çalışma saatlerinize dikkat edin. Kalanı artık çalışmakla gelir.

Ben ayarlayacağım o zaman alışkanlığa göre teşekkür ederim bütün konu için yazanlara iyi geceler.

Konular cok cerez ama kesinlikle dersi derste dinlemelisin. Evde kisa konu anlatimlari dinlersen ufak ufak bilgi kacirirsin LGS'de yanarsin. Ben konulari genelde derste dinlemiyordum. Türkçeyi zaten gram dinlemiyordum, 20 sorunun 6,7 anca konu cikacak ne gerek var diyordum. Son aylarda girdigim deneme sinavlarinda yanlış yaptığım sorulardan cikan eksiklerin hepsini aklima kaziyordum. Ama LGS'de yine de eksikler cikti. Bir soru turkceden bir soru fenden yanlış yaptim. Hocanin derste anlattigi en detayli anlatimdir. Tabii ben yanlisim ciktigi konuyu evde dinlemiyordum, usengeclikten sadece denemede cikan kısmı aklima yaziyordum ama yine de LGS'deki iki sorunun cozulmesi icin ogrenilmesi gereken bilgilerle yapilan bir soruya denemelerde hiç karsilasmamis olmam biraz derslere dikkat gerektigini gosteriyor.