Haklısın bunları deneyeceğim başarırsak hep beraber seviniriz inşallah bir yandanda yöntemler iyiymiş günlük hayatta günüm Instagram'da geçiyor Instagram'yı sileceğim 2 ay dayancam.

Birden silmeyin ters teper. Hocam bakacaksanız YouTube'dan video izleyin ama ileri sarmadan. Dikkati genelde hızlı geçilen şeyler bozuyor(Reels kaydırmak gibi). Ben mesela son tatil diye ekran süremi 10-13 saate çıkardım ama yapmamalıydım. Şimdi 1 saate indirdim haftaya 30 dk sonraki hafta 0 dk. Bundan önce ders azda olsa yaptıysanız 30dk dersle başlayın her hafta 10-15 dk artırın. Dikkatiniz zamanla gelişir. Birden yaparsanız ters tepebilir dediğim gibi. Umarım iyi bir puan alırız birlikte İnşallah.

OBP bayağı iyi ancak 0 bilgi varsa 2 ayda elinden geldiğince çalış ancak yapamazsan bile üzülme.88/90 OBP ile iyi liseye gidersin.

2 ayda çevrilir bence en kötü ihtimalle 440-450 yapılır bence düzgün çalışılırsa.

Ergüvan Ligi liselerinden birini tutturmaya bak. Güzel lise hayatı iyi bir üniversite hayatının %50'sini oluşturur, tecrübeyle sabitleniyor şu an.

Birden silmeyin ters teper. Hocam bakacaksanız YouTube'dan video izleyin ama ileri sarmadan. Dikkati genelde hızlı geçilen şeyler bozuyor(Reels kaydırmak gibi). Ben mesela son tatil diye ekran süremi 10-13 saate çıkardım ama yapmamalıydım. Şimdi 1 saate indirdim haftaya 30 dk sonraki hafta 0 dakika bundan önce ders az da olsa yaptıysanız 30dk dersle başlayın her hafta 10-15 dk artırın. Dikkatiniz zamanla gelişir. Birden yaparsanız ters tepebilir dediğim gibi. Umarım iyi bir puan alırız birlikte inşallah.

2 ayda çevrilir bence en kötü ihtimalle 440-450 yapılır bence düzgün çalışılırsa.

Akşamları vidio izliyorum PC'den ya da film falan onlar dengeli olur mu?

Bağımlılığınız yoksa neden olsun? Günde 1 saat oyun oynayıpta 470 üstü yapan bir sürü tanıdığım var. Sadece mümkünse dersten sonraya bırakın. Dersten önce yapınca isteksizlik gelebiliyor.

Yani 4 saat tele bakıyorum okuldan gelince fazla gibi günde 1 saat tel 1 saat PC yaparım bence ama tabii dersten sonra uyumaya yakın.

Yani 4 saat tele bakıyorum okuldan gelince fazla gibi günde 1 saat tel 1 saat PC yaparım bence ama tabii dersten sonra uyumaya yakın.

4 saatten 2 saate sonra 1 saate çevirin çok iyi olur. Eve geldiğinizde telefonsuz durmaya çalışın ne kadar durabiliyorsanız. Çok isterse canınız o zaman bakın. Bu da alışkanlık kazanmaya fayda sağlar. Bir de son olarak uyku saatinize ve ders çalışma saatlerinize dikkat edin. Kalanı artık çalışmakla gelir.