Arkadaşlar bıktım şu sınavdan. Kaç aydır çalışıyorum fakat hala hedefime bile ulaşamadım. Denemeye giriyorum matematikten 4-5 tane yapıp çıkıyorum cidden çok zor soruyorlar aşırı saçma sorular var. Ama çıkmış sorulara bakıyorum matematikte 13-14 tane kolay soru var. Aynı zamanda böyle matematikten kötü sonuçlar yapınca motivasyonum düşüyor artık günlük ders çalışmakta bile zorlanıyorum sadece günlük 1 tane deneme çözüyorum. Bir an önce şu sınava girsem de kurtulsam kafasındayım. Bana tavsiye verebilir misiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?Farklı kaynaklardan konu anlatımı dinlemeyi denedin mi?
Girdiğin deneme zor olabilir mi?Arkadaşlar bıktım şu sınavdan. Kaç aydır çalışıyorum fakat hala hedefime bile ulaşamadım. Denemeye giriyorum matematikten 4-5 tane yapıp çıkıyorum cidden çok zor soruyorlar aşırı saçma sorular var. Ama çıkmış sorulara bakıyorum matematikte 13-14 tane kolay soru var. Aynı zamanda böyle matematikten kötü sonuçlar yapınca motivasyonum düşüyor artık günlük ders çalışmakta bile zorlanıyorum sadece günlük 1 tane deneme çözüyorum. Bir an önce şu sınava girsem de kurtulsam kafasındayım. Bana tavsiye verebilir misiniz?
Arkadaşlar bıktım şu sınavdan. Kaç aydır çalışıyorum fakat hala hedefime bile ulaşamadım. Denemeye giriyorum matematikten 4-5 tane yapıp çıkıyorum cidden çok zor soruyorlar aşırı saçma sorular var. Ama çıkmış sorulara bakıyorum matematikte 13-14 tane kolay soru var. Aynı zamanda böyle matematikten kötü sonuçlar yapınca motivasyonum düşüyor artık günlük ders çalışmakta bile zorlanıyorum sadece günlük 1 tane deneme çözüyorum. Bir an önce şu sınava girsem de kurtulsam kafasındayım. Bana tavsiye verebilir misiniz?
Daha yolun başındasın sayılır. Bende LGS zamanı böyle olan bir öğrencisiydim seneye YKS gireceğim ve daha 1.5 yıl olmasına rağmen elim ayağım titriyor korkudan. LGS'ye son 6 ay az bir şey çalışıp 420 gibi bir puan yapmıştım.
Ben de Türkçe ve Fen 19 yapıp Matematiği 12 yapıyorum. İçim öldü. Bırakmadım ama.
Sizlere göre bir ben normalim galiba. Deneme sonuçlarım son 2,3 haftada büyük artışlar gösterdi.
SF26
Üstün
Kaliteli yayınlar dışındaki denemelere girme.Arkadaşlar bıktım şu sınavdan. Kaç aydır çalışıyorum fakat hala hedefime bile ulaşamadım. Denemeye giriyorum matematikten 4-5 tane yapıp çıkıyorum cidden çok zor soruyorlar aşırı saçma sorular var. Ama çıkmış sorulara bakıyorum matematikte 13-14 tane kolay soru var. Aynı zamanda böyle matematikten kötü sonuçlar yapınca motivasyonum düşüyor artık günlük ders çalışmakta bile zorlanıyorum sadece günlük 1 tane deneme çözüyorum. Bir an önce şu sınava girsem de kurtulsam kafasındayım. Bana tavsiye verebilir misiniz?
Benim 2. YKS dönemim ve bıkkınlık hat safhada ama devam ediyorum. Sebebi gayet basit: Çalışmazsam benim yerime başkası o bölümü kazanacak.
Sendeki de aynı: Çalışmazsan istediğin yere başkası girecek.
0xraptoRwave
Üstün
Daha yolun başındasın, asıl zorluk YKS'de. Çok kafaya takma bence, sonuçta liseden sonra YKS'de iyi bir sıralama yapıpı kurtarma şansın var. Motivasyondan ziyade disiplinle çalış.
Relax ol calisabildigin kadar calis sonrasinda ise elinden geleni yaptigin icin takma kafaya. Bu sinavlarin daha baslangic. Universite var KPSS var. Bitmiyor sinavlar.
Kadermahkumu
Uzman
Lgs yolun başı, matematikten çıkmış sorularda 13-14 soru yapabiliyorsa lgsde de yaparsın yapabildiklerini yap yapamadıklarını boş bırak. Diğer derslerden 17-18 tane yaparsan %10'luk dilime girersinArkadaşlar bıktım şu sınavdan. Kaç aydır çalışıyorum fakat hala hedefime bile ulaşamadım. Denemeye giriyorum matematikten 4-5 tane yapıp çıkıyorum cidden çok zor soruyorlar aşırı saçma sorular var. Ama çıkmış sorulara bakıyorum matematikte 13-14 tane kolay soru var. Aynı zamanda böyle matematikten kötü sonuçlar yapınca motivasyonum düşüyor artık günlük ders çalışmakta bile zorlanıyorum sadece günlük 1 tane deneme çözüyorum. Bir an önce şu sınava girsem de kurtulsam kafasındayım. Bana tavsiye verebilir misiniz?