LGS Avcısı

Çalışkan

15D 5Y. 8.soru, 10.soru, 14.soru ve 15.soruları yanlış yaptım.

15D 5Y çıktı. 2.soru, 4.soru, 5.soru, 9.soru, 14.soruları yanlış yaptım.

1. 14D 6Y çıktı. 3.soru 10.soru 14.soru 15.soru 16.soru ve 20.soruyu yanlış yaptım. 14, 15 ve 16.sorular gerçekten kolaydı fakat dikkatsizlikten yanlış yaptım. Her denemeden bir konuyu doğru yapsam diğerini yanlış yapıyorum. Türkçe denemelerinden en yüksek 18, en düşük 13-14 yaptım. Sizce deneme netlerim nasıl?

15D 5y. 8.soru, 10.soru, 14.soru ve 15.soruları yanlış yaptım.

15D 5Y çıktı. 2.soru, 4.soru, 5.soru, 9.soru, 14.soruları yanlış yaptım.

1. 14D 6Y çıktı. 3.soru 10.soru 14.soru 15.soru 16.soru ve 20.soruyu yanlış yaptım. 14, 15 ve 16.sorular gerçekten kolaydı fakat dikkatsizlikten yanlış yaptım. Her denemeden bir konuyu doğru yapsam diğerini yanlış yapıyorum. Türkçe denemelerinden en yüksek 18, en düşük 13-14 yaptım. Sizce deneme netlerim nasıl?

Bence sonuçlar gayet iyi, sorulara pürdikkat şekilde oku. Ben LGS'ye girdiğimde normalde fulleyeceğim Türkçede yanlış okuduğum 2 soru yüzünden 18D 2Y ile çıkmıştım. Geri kalan 5 ayda sıkı çalışırsan çok iyi sonuçlar alabileceğini düşünüyorum, iyi çalışmalar diliyorum ❤️

Bence sonuçlar gayet iyi, sorulara pürdikkat şekilde oku. Ben LGS'ye girdiğimde normalde fulleyeceğim Türkçede yanlış okuduğum 2 soru yüzünden 18D 2Y ile çıkmıştım. Geri kalan 5 ayda sıkı çalışırsan çok iyi sonuçlar alabileceğini düşünüyorum, iyi çalışmalar diliyorum ❤️
Teşekkür ederim. Bazı soruları çok hızlı çözdüğümden mi yoksa çok dikkat etmediğimden mi yanlış çözüyorum. Ben en fazla doğruyu Günay Yayınlarından yapmıştım (18 doğru). En kötü ise Nartest ya da Ankara Yayınlarından yaptım (13 doğru).

Bu arada şimdi internetten deneme çözdüm 18 doğru 2 yanlış çıktı. Metin türlerinden ve Sözel Mantıktan yanlışım çıktı. Sadece 1.dönem konuları var sanırım.

Son düzenleme: