Yer
İzmir
Arkadaşlar, çok fazla paragraf ve Türkçe çözüyorum Fen ve Matematik en fazla 15 çözebiliyorum. Fakat Türkçe ve paragrafı günde 40-50 veya daha fazla çözebiliyorum. Diğer İnkilap, Din, İngilizce için gerektiğini düşünmüyorum. Bu sefer çok fazla çözünce gereksiz mi diye de düşünüyorum.

Hayır. Dersi derste dinle. Evde konu tekrarı yap sorunu çöz. En az 20 tane çöz her dersten. Ara dersler 30 dakikanın almaz. Bence onlardan da çöz. Sayısala daha çok çalış.

Sanırım benim sözelim iyi çünkü fen çok karışık geliyor, matematik ise uğraştırıcı.
Fen aslında kolay bir ders. Bir kaç kez tekrar edersen anlamaya başlıyorsun. Matematikte belki kareköler zorlayabilir ama fakat onu da öğrenmen gerek çünkü ilerde karşına çıkmaya başlıyor yine test kitaplarında. Onun dışında çok zor olan bir konu yok diye hatırlıyorum ve denklemleri iyi öğrenmen lazım çünkü lisede soru çözerken denklem gerekebiliyor.

Fen aslında kolay bir ders. Birkaç kez tekrar edersen anlamaya başlıyorsun. Matematikte belki karekökler zorlayabilir ama fakat onu da öğrenmen gerek çünkü ileride karşına çıkmaya başlıyor yine test kitaplarında. Onun dışında çok zor olan bir konu yok diye hatırlıyorum ve denklemleri iyi öğrenmen lazım çünkü lisede soru çözerken denklem gerekebiliyor.

Kısacası çok fazla çözmem gereksiz mi? Konuyu öğrendiğimi varsayarsak.