Sayısaldan görebildiğince soru görmen lazım o yüzden sayısal için çok çözmen lazım. Kolay-Orta-Zor şeklinde kaynaklardan gidebilirsin. Sosyal için tekrar, paragraf için günlük rutin 20 soru yeterli olacaktır. Fen'de ilerlemek cidden kolay, ben ilerleyebildim ama Matematikte pratik önemli.

Sayısaldan görebildiğince soru görmen lazım o yüzden sayısal için çok çözmen lazım. Kolay-Orta-Zor şeklinde kaynaklardan gidebilirsin. Sosyal için tekrar, paragraf için günlük rutin 20 soru yeterli olacaktır. Fen'de ilerlemek cidden kolay, ben ilerleyebildim ama Matematikte pratik önemli.

Fen 5,6 ve 7 de iyiydim fakat 8. sınıf 2. Ünite kafa karıştırıcı.

Konuları öğrendiğin içindir belki. Aynısı şu an bende de var. Bugün 5 saat test çözdüm 1 saat önce bıraktım sıkıldığım için ama şimdi tekrar çözesim geliyor.

Kaçıncı sınıfsınız?

Benim şu okulu kazanıyım diye hedefim yok, tek hedefim MİT'te çalışmak bu sıkıntı yaratır mı?

En az meslek yüksekokulu diyor. Benim kendi fikrim bence iyi bir lise kazanın derim çünkü çevresi iyi olmayabiliyor. İyi bir liseden kastettiğim şeyi sadece fen lisesi olarak düşünmeyin. Anadolu liseside olabilir.