LGS Avcısı

Çalışkan
Arkadaşlar ben LGS için günde 30-35 civarı soru çözüyorum. Genelde denemelerde 380-390 arası alıyorum. Ama deneme sonuçlarım günde 60-70 soru çözen arkadaşlarımdan iyi. Mesela sınıfımdaki arkadaşım günde 50 civarı soru çözüyor ama netleri benden daha kötü. Sizce çok soru çözmek gerekli mi?

Dostum karşılaştırmayı sadece kendi sonuçlarınla yap elalemin ne yaptığını takma. Ne kadar farklı soru tipi görürsen o kadar iyi.

Arkadaşlarınızın notları ile mi yarışıyorsunuz, Türkiye geneli ile mi? Hedefleriniz çok yüksekse soru sayısını artırmanız lazım. Ve sadece soru çözmek ile olmaz. Bildiklerinizi tekrar edersiniz sadece. Bol bol konu anlatımları da dinleyin.

Arkadaşlar ben LGS için günde 30-35 civarı soru çözüyorum. Genelde denemelerde 380-390 arası alıyorum. Ama deneme sonuçlarım günde 60-70 soru çözen arkadaşlarımdan iyi. Mesela sınıfımdaki arkadaşım günde 50 civarı soru çözüyor ama netleri benden daha kötü. Sizce çok soru çözmek gerekli mi?
Soru sayısı önemsiz senin aldığın verim önemli ve deneme sonucunda yaptığın yanlışların olduğu konular gözükğr onlara göz at.

30-35 az bence, ben LGS dönemindeyken şakasız günde 1000 soru çözen vardı, o kadar çözmenin manası yok bence ama en az 100 soru çöz bana kalırsa.