21200

Çalışkan
Arkadaşlar LGS'ye hazırlanıyorum ve genelde 370-390 alıyorum fakat bütün puanlarımı matematik yiyor. Matematikten şu ana kadar en fazla 8 net yaptım diğerlerinde ise iyi yapıyorum. Sizce 25 gün kala dershanede matematik dersi almak mantıklı mı?
Türkçe : 18D 1Y
İnkılap : 9D 1B
Din Kültürü : 8D 1Y 1B
İngilizce : 3D 3Y (Normalde iyi yapıyordum fakat bu deneme çok zordu)
Matematik : 4D 1Y
Fen Bilimleri : 12D 5Y (Normalde yine bu kadar kötü yapmıyordum)

Son düzenleme:
@21200, yani eğer eksiklerinizi gidereceğinizi düşündüğünüz bir hoca ise alınabilir elbette ama hocanın anlatım tarzına vesaire alışma sürecini de işin içine katınca pek mantıklı gelmiyor bana. Ancak dediğim gibi anlatımına vesaire güveniyorsanız ve eksiklerinizi kapatma konusunda sizi yardımcı olacağınızı düşündüğünüz bir hoca ise alabilirsiniz.

@21200, yani eğer eksiklerinizi gidereceğinizi düşündüğünüz bir hoca ise alınabilir elbette ama hocanın anlatım tarzına vesaire alışma sürecini de işin içine katınca pek mantıklı gelmiyor bana. Ancak dediğim gibi anlatımına vesaire güveniyorsanız ve eksiklerinizi kapatma konusunda sizi yardımcı olacağınızı düşündüğünüz bir hoca ise alabilirsiniz.
Hocam zaten matematiği yaparsam puanım bayağı artacak. İyi bir dershane olduğunu söylüyorlar. Sizce mantıklı mı?

Arkadaşlar LGS'ye hazırlanıyorum ve genelde 370-390 alıyorum fakat bütün puanlarımı matematik yiyor. Matematikten şu ana kadar en fazla 8 net yaptım diğerlerinde ise iyi yapıyorum. Sizce 25 gün kala dershanede matematik dersi almak mantıklı mı?
Türkçe: 18D 1y.
İnkılap: 9D 1b.
Din kültürü: 8D 1y 1b.
İngilizce: 3D 3y (normalde iyi yapıyordum fakat bu deneme çok zordu)
Matematik: 4D 1y.
Fen bilimleri: 12D 5Y (normalde yine bu kadar kötü yapmıyordum)

Alınır hocam, son haftalar zaten. Toplam 1 senenizi bu sınava harcıyorsunuz, matematikte eksik olduğunuz yer neresiyse oradan temel bir anlatım yapabilir hoca. Zaten süre az temeliniz varsa tüm konuları bitirirsiniz birkaç haftada.

Paran varsa al. Param var ama tasarruf edeyim kafasına girmene gerek yok bu konularda. Hele LGS gibi bir sınav için. Zaten ömrü hayatında 1 kere girebildiğin bir sınav.

Türkçe: 18D 1Y.
İnkılap: 9D 1b.
Din kültürü: 8D 1y 1B.
İngilizce: 3D 3y (normalde iyi yapıyordum fakat bu deneme çok zordu)
Matematik: 4D 1y.
Fen bilimleri: 12D 5Y (normalde yine bu kadar kötü yapmıyordum)

Aynı zamanda tavsiye, bu gibi konuları forumlarda sormayın bence. Forumların %30-%40 eğitimi ne yapacaksın boş diploma vs. diyen tayfa. Eğitimsiz sanki bir şey oluyor da böyle yorumlar yapıyorlar. Hayatınızda 1 kere gireceksiniz ve bundan sonra da YKS var güzel bir çevre için kesinlikle alın.

Aynı zamanda tavsiye, bu gibi konuları forumlarda sormayın bence. Forumların %30-%40 eğitimi ne yapacaksın boş diploma vs. diyen tayfa. Eğitimsiz sanki bir şey oluyor da böyle yorumlar yapıyorlar. Hayatınızda 1 kere gireceksiniz ve bundan sonra da YKS var güzel bir çevre için kesinlikle alın.
İstediği soruyu sorar. Bu konuyu açmasa "Forumların %30-%40 eğitimi ne yapacaksın boş diploma vs. diyen tayfa." olduğunu öğrenebilir miydi? Öğrenemezdi. Bu arada sen %30-40 demişsin de, ben bu tarz konuların altında "Okumak boş, diploma boş." diyen tayfayı neredeyse görmedim desem yeridir.