Merhaba arkadaşlar. LGS'ye son 35 gün kaldı. Türkçe, inkılap ve fen konusunda açıklarımı bir şekilde kapattım, az kaldı yani ama şu matematik ve İngilizceden hâlâ sıkıntılarım var ne yapmam lazım? yardım edin, tonlarca test çözdüm ama 2.dönemin ilk yazılısından matematikten 10 İngilizceden 41 aldım 2. yazılı için nasıl bu dersleri düzeltebilirim acil taktik verir misiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Matematik ve İngilizce derslerinde en çok hangi konularda sıkıntın varsa onlara yoğunlaş.
Ben olsam son bir haftaya kadar Matematik + Fen ağırlık verirdim. Son iki hafta İngilizce + Edebiyatı da eklersin çalışmalarına. Son bir hafta tüm derslerden bir genel tekrar yapardım. Tabii bu süre zarfında diğer ara dersleri de atlama, günlük tekrarlarını yap.
Son hafta hocam ders çalışmayın demişti.
SoldierBoyBabam
Üstün
Yazılılar testle alakalı değil. Konu çalış. Onun dışında deneme çözmeni öneririm.
Son hafta olmasa da son 1-2 gün çalışılmayabilir. Kafa dinlemek için.
+Herhangi bir denemede kötü bir sonuç alırsan içinde dert etme, adı üstüne "deneme".
nastuec
Uzman
Merhaba arkadaşlar. LGS'ye son 35 gün kaldı. Türkçe, inkılap ve fen konusunda açıklarımı bir şekilde kapattım, az kaldı yani ama şu matematik ve ingilizceden hâlâ sıkıntılarım var ne yapmam lazım? Yardım edin, tonlarca test çözdüm ama 2.dönemin ilk yazılısından matematikten 10 ingilizceden 41 aldım 2. yazılı için nasıl bu dersleri düzeltebilirim acil taktik verir misiniz?
Her gün boş vaktinde oyun bile oynarken 5. sınıftan itibaren matematik konu anlatımı dinle 6 da olabilir.