glados

Başarılı
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. LGS'ye son 35 gün kaldı. Türkçe, inkılap ve fen konusunda açıklarımı bir şekilde kapattım, az kaldı yani ama şu matematik ve İngilizceden hâlâ sıkıntılarım var ne yapmam lazım? yardım edin, tonlarca test çözdüm ama 2.dönemin ilk yazılısından matematikten 10 İngilizceden 41 aldım 2. yazılı için nasıl bu dersleri düzeltebilirim acil taktik verir misiniz?

Ben olsam son bir haftaya kadar Matematik + Fen ağırlık verirdim. Son iki hafta İngilizce + Edebiyatı da eklersin çalışmalarına. Son bir hafta tüm derslerden bir genel tekrar yapardım. Tabii bu süre zarfında diğer ara dersleri de atlama, günlük tekrarlarını yap.

Merhaba arkadaşlar. LGS'ye son 35 gün kaldı. Türkçe, inkılap ve fen konusunda açıklarımı bir şekilde kapattım, az kaldı yani ama şu matematik ve ingilizceden hâlâ sıkıntılarım var ne yapmam lazım? Yardım edin, tonlarca test çözdüm ama 2.dönemin ilk yazılısından matematikten 10 ingilizceden 41 aldım 2. yazılı için nasıl bu dersleri düzeltebilirim acil taktik verir misiniz?

Her gün boş vaktinde oyun bile oynarken 5. sınıftan itibaren matematik konu anlatımı dinle 6 da olabilir.

Onu bunu birakta hiç bir şeye çalışmayan biri olarak genel bir tavsiye vereyim sözelleri sonradanda halledersin ama matematik ve fen i temele iyi oturtmak pratiğe bağlamak lisede işine yarar bayağı.