Torukojin Kaneki

Başarılı
Yer
Manisa
Hocalarım merhaba dünden itibaren çalışmaya başladım 400 yapıyorum. Dün denemeden 344 aldım moralim bozuldu 400 yapıyorum bu sefer çok kötüydü Valorant bağımlısı da değilim sadece hafta sonu mu gireyim sizce?

Bağımlı değilsiniz biliyorum ama benim gibi LGS senesi full valorant rank kasıp, sınavda 280 çekecekseniz silin hocam :D
Şaka bir yana, gerçekten engel oluyorsa silin hatta bilgisayarı kaldırabilirsiniz.

Kendini sınırlamayı öğrenmek zorundasın. Öğrenmediğin sürece istersen bilgisayarı kaldır yine de işe yaramaz. Ayrıca LGS çalışacağım diye kendini her şeyden de mahrum bırakman gerekmez, çok sıkılırsın. Günde 4 saat ders çalışıyorsan 1 saat oyun oynayabilirsin örnek olarak, tabi dozunu kaçırmadan.

Ayrıca her denemen aynı olacak diye bir şey de yok. Her yayının soruları birbirinden farklı. Kendimden örnek vereyim, aldığım Türkçe denemesini bitirdiğimde netlerim 35 civarıydı. Yeni bir yayın aldım ve kolay denemesinde 20 net zor çıkarttım. Soru tipleri çok farklı gelmişti çünkü. Ama zor denemelerine alışınca netlerim yine 35-36 civarına geldi.

LGS için değil, direkt Valorant silmelisin.
İnsanların oyun zevkleri aynı olmak zorunda değil. Kimi insan hikayeli oyun sever kimi Riot oyunu sever kimi de CS sever. Karışmak kimseye düşmez.