8'e kadar matematik işini çözmemeniz bayağı kötü olmuş. LGS düşündüğünüz kadar zor bir sınav değil. Günlük düzenli konu tekrarı yaparsan, öz soru çözersen, yapamadıklarını hocana sorarsan zaten sende iş. Rahat ol. İkinci dönem branş denemesi bas. Bizimki depreme denk gelince 2. Dönem 6-7 matematik branş denemesi bitirmişimdir herhalde.

Kaynak tavsiyem de 8. Sınıfta %100 YokYok yayınları. Kitaplar ünite ünite ve içindeki sorular çok kaliteliydi. Onun dışında pahalı oluyor ama Sinan Kuzucu. Bu adamlardan çözdüğüm sorulardan en az 2-3'ü LGS'de tutmuştu.

Onun dışında Matematik branş denemesi olarak Ankara güzeldi.

8'e kadar matematik işini çözmemeniz bayağı kötü olmuş. LGS düşündüğünüz kadar zor bir sınav değil. Günlük düzenli konu tekrarı yaparsan, öz soru çözersen, yapamadıklarını hocana sorarsan zaten sende iş. Rahat ol. İkinci dönem branş denemesi bas. Bizimki depreme denk gelince 2. dönem 6-7 matematik branş denemesi bitirmişimdir herhalde.

Kaynak tavsiyem de 8. sınıfta %100 yokyok yayınları. Kitaplar ünite ünite ve içindeki sorular çok kaliteliydi. Onun dışında pahalı oluyor ama sinan kuzucu. Bu adamlardan çözdüğüm sorulardan en az 2-3'ü LGS'de tutmuştu.

Sinan kuzucu ile 2024 LGS soru tipi olarak çok farklıydı bu yıl da öyle olacağını düşünüyorum.

Küçük bir şehirdeysen çalışmana gerek yok bu arada. Ortaokulda 99 ortalamaya sahip biri olarak söylüyorum bunu. Şehrimdeki en iyi Anadolu Lisesine gittim. Arkadaşlarımın birkaçı Sosyal Bilimler, Fen Bilimlerine gitti. Pişman olmuşlar. OBP'm onlardan yine yüksek. Birkaçı derslerin ağırlığına katlanamayıp açığa aldı veya nakil aldırdı. Büyük il için ise; iyi bir ortam, iyi bir eğitim istiyorsan mecburen çalışacaksın.