Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
17 gündür LGS sonuçları açıklandığından beri bilgisayarımı kullanamıyorum. Az önce açtım, yine bağırdı ve çağırdı. O kadar deneme çözdüm, soru çözdüm ama bana “çalışmadın” diyor. Bilgisayarımdan oyun da oynamıyorum çoğunlukla; tabletime pmos portlayacaktım. Anlamıyorum bu adamı, sanki puanımı değiştirebilecekmişim gibi bana bilgisayarı kullandırtmıyor. Adam gibi oturup konuşamıyorum da; yine bağıracak, çağıracak diye korkuyorum (LGS'nin açıklandığı gün dahil 4 gün boyunca azar işittim, daha fazlasını kaldıracak psikolojide değilim). Zaten lisede zamanım olmayacak, o yüzden yapmak istediklerimi yaz tatilinde yapmak istiyorum. Ne yapmalıyım?
Merak ettim, LGS puanını ve OBP'ni söyleyebilir misin? Ona göre daha iyi yorum yapabilirim.
432, 95.Merak ettim, LGS puanını ve OBP'ni söyleyebilir misin? Ona göre daha iyi yorum yapabilirim.
- Makaleler
- 6
432 çok iyi. Aileniz size neden kızıyor? Yani sizde robot değilsiniz. Nitelikli bir liseye girersiniz.
Bilmiyorum. Ya beni başka bir mesleğe zorlayacaklardı (ablama yapıldı) ama puan yetmedi ya da babam bundan zevk alıyor.432 çok iyi. Aileniz size neden kızıyor? Yani sizde robot değilsiniz. Nitelikli bir liseye girersiniz.
- Makaleler
- 6
Bilmiyorum. Ya beni başka bir mesleğe zorlayacaklardı (ablama yapıldı) ama puan yetmedi ya da babam bundan zevk alıyor.
Sanırım 490 istemiş baban. Emin ol o sınava girse senden çok daha az alırdı. Bunlar kolay değil. Ablana yaptıkları gibi istemediğin alana sürüklemelerine izin verme.