Arkadaşlar 2 gün sonra LGS'ye gireceğim. Size birkaç sorum olacak. Sınav esnasında uzun soruları sona mı bırakmalıyım yoksa sırayla mı çözmeliyim? Süreyi nasıl kontrol etmeliyim? 2 şık arasında kaldığım sorulara ne yapmalıyım? Hala bitiremediğim kitaplar var stres yapıyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?En başta stres yapmamaya çalışmalısın, sınavda iki tane düşmanın var gibi düşün, biri stres diğeri de zamanı etkin kullanamama.
Yaptın mı bilmiyorum ama denemelerde nasıl bir yol izlemen gerektiğini anlamışsındır diye düşünüyorum. Herkeste sistem farklı işliyor, ben mesela TEOG zamanından hatırladığım kadarıyla sayısal derslerde iyi olduğum için onlardan başlıyordum.
Yaptın mı bilmiyorum ama denemelerde nasıl bir yol izlemen gerektiğini anlamışsındır diye düşünüyorum. Herkeste sistem farklı işliyor, ben mesela TEOG zamanından hatırladığım kadarıyla sayısal derslerde iyi olduğum için onlardan başlıyordum.
nomad.aka
Uzman
Hocam artık ilk sözel sonra sayısal oluyor.TEOG zamanından hatırladığım kadarıyla sayısal derslerde iyi olduğum için onlardan başlıyordum.
OverallTaken
Uzman
Valla ben girdiğimde kendi sıralamamı oluşturup çözüyordum. İngilizce-Türkçe-Din-İnkilap sıralamam böyleydi.Arkadaşlar 2 gün sonra LGS'ye gireceğim. Size birkaç sorum olacak. Sınav esnasında uzun soruları sona mı bırakmalıyım yoksa sırayla mı çözmeliyim? Süreyi nasıl kontrol etmeliyim? 2 şık arasında kaldığım sorulara ne yapmalıyım? Hala bitiremediğim kitaplar var stres yapıyorum.
Hiç bilmiyordum, bilgilendirme için teşekkürler. Daha tecrübeli hocalarım yardımcı olurlar umarım.
Arkadaşlar 2 gün sonra LGS'ye gireceğim. Size birkaç sorum olacak. Sınav esnasında uzun soruları sona mı bırakmalıyım yoksa sırayla mı çözmeliyim? Süreyi nasıl kontrol etmeliyim? 2 şık arasında kaldığım sorulara ne yapmalıyım? Hala bitiremediğim kitaplar var stres yapıyorum.
Ben sayısalda ilk feni sonra matematiği çözmüştüm. Sozelde ilk Türkçeyi çözdüm 14. sorudan sonra okuduğumu anlamamaya başladım o yüzden diğerlerini çözüp en son Türkçe'den devam etmiştim.
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-