Yer
Rockstar Games GTA VI çıkar
Selamlar, LGS için kafamda sorular var. Mesela LGS için şu andan çalışmaya başladım ve LGS için kitapları ne zaman almalıyım? Kaç kitap elimde olması lazım her ders için? LGS'ye girmiş ve yüksek almış kişiler cevap verebilirler mi?

Selam, LGS için kafamda sorular var. Mesela LGS için şu andan çalışmaya başladım ve LGS için kitapları ne zaman almalıyım? Kaç kitap elimde olması lazım her ders için? LGS'ye girmiş ve yüksek almış kişiler cevap verebilirler mi?

Şu an kasmana gerek yok, okullardan 2 hafta önce başla yeter bunalırsın yoksa.

Zaten eksiklerimi kapatıyorum. Sabah kahvaltıdan sonra, akşam yemekten sonra çalışıyorum. Kitap okuyup paragraf çözüp matematik ve fen çalışıyorum.

LGS'ye çalışmaya başladım diyorsun kitapalrı ne zaman alayım diye soruyorsun. Git al işte o zaman şimdi. Bana kalırsa o kadar önemli de değil. 2022'de 395 almıştım sadece dershaneya gidiyordum dersi dinleyip eve geliyordum çalışma olarak açıp hiç çalışmadım LGS'ye

Hedefine göre değişir. Ben LGS'ye hiç çalışmadım hangi ders olduğunu bile bilmiyordum, 5 sene önce 365 puan almıştım.
Hedefim 485 almak. Ama derslerim yani matematik ve fen zayıf, ama bu çalışmadığım için oluyor. Fakat sorun ben matematik ve fen derslerine takıntılı şekilde seviyorum.

LGS'ye çalışmaya başladım diyorsun kitapalrı ne zaman alayım diye soruyorsun. Git al işte o zaman şimdi.
LGS ye çalışmaya başladım derken eksiklerimi kapatmaya.

Hedefim 485 almak. Ama derslerim yani matematik ve fen zayıf ama bu çalışmadığım için oluyor. Fakat sorun ben matematik ve fen derslerine takıntılı şekilde seviyorum.

LGS'ye çalışmaya başladım derken eksiklerimi kapatmaya.

Yani neredeyse fullemek istiyorsun o zaman Full kasmalısın bu yaz. İnternetten mi çalışıyorsun bilmiyorum ama tonguç falan izleyeyim deme sakın.

Yani neredeyse fullemek istiyorsun o zaman Full kasmalısın bu yaz. İnternetten mi çalışıyorsun bilmiyorum ama tonguç falan izleyeyim deme sakın.
Tonguç dan nefret ediyorum. Partikül matematik işimi görüyor. Konu anlatımlı kitaplar pek işime yaramıyor.

Hedefim 485 almak. Ama derslerim yani matematik ve fen zayıf ama bu çalışmadığım için oluyor. Fakat sorun ben matematik ve fen derslerine takıntılı şekilde seviyorum.

LGS'ye çalışmaya başladım derken eksiklerimi kapatmaya.

Bak boş laf gibi gelebilir bende öyle düşünüyordum ama lütfen kavram gibi bir dershaneye git iyi bir dershane olsun yeter finale falan bulaşma araştırıp bulabilirsin bana da saçma geliyordu dershane işi ama manyak iyi yönlendiriyorlar.