Bak boş laf gibi gelebilir bende öyle düşünüyordum ama lütfen kavram gibi bir dershaneye git iyi bir dershane olsun yeter finale falan bulaşma araştırıp bulabilirsin bana da saçma geliyordu dershane işi ama manyak iyi yönlendiriyorlar.
Gitmek planım vardı, ama çok pahalı ailem borçlarla uğraşıyorum dostum. Bu yaz hyper-casual oyun yapıp yayınlayacağım ama dershane parası yine çıkmaz.

Fende benim hocam ortaokulu takip et iyidir O, kuzenim izlemişti geçen sene 1 yanlış yaptı bu LGS'de. İlk başlarda 7 8 netlerle başladı.
Teşekkürler, tavsiyelerin için teşekkür ederim.

Gitmek planım vardı ama çok pahalı ailem borçlarla uğraşıyorum dostum. Bu yaz Hyper-casual oyun yapıp yayınlayacağım ama dershane parası yine çıkmaz.

Bende aynı durumdayım aslında pek çaktırmak istemiyorlar ama sevdikleri çoğu şeyden vazgeçip dershane ücretimi ödüyorlar umarım iyi yerlere gelip hem maddi hem de manevi destek çıkabilriiz.

Bende aynı durumdayım aslında pek çaktırmak istemiyorlar ama sevdikleri çoğu şeyden vazgeçip dershane ücretimi ödüyorlar umarım iyi yerlere gelip hem maddi hem de manevi destek çıkabilriiz.
Bizim sevsek bile yapabileceğimiz bir şeyimiz olmadığı için isteseler de vazgeçemiyorlar. Tek isteğim ailemin beni 18 yaşıma gelmeden büyük yerlerde görmesi.