Kasasına göre değişiyor. Bendeki kasanın her yeri mesh yapılmış, yandaki mesh panele dahi fan veya radyatör takılıyor, aslında hava akışı için tasarlanmış yani. Bu kasada sistemin ısınıyor olması benim eşekliğim birazBu kasaların hepsi mi hava akışı yok acaba sessizlik odaklı mı düşünülmüş çoğu yoksa? Mini kasa kullanan birkaç kişi daha bulursak anlama şansımız olabilir gibi.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
Xikii ilk kez duydum
.İsmi çok garipmiş ama tasarımlar güzelmiş.
Ben biraz meraklıyım da bu ufak kasa işineXikii ilk kez duydum.İsmi çok garipmiş ama tasarımlar güzelmiş.
Bende de tam tersi. Diz kasayı at masanın altında kalsın işi ne bunların
.
Normalde ben de öyle yapıyordum da işte 5 senedir aynı kasayı kullandığımdan heves ettim değiştirmeyeBende de tam tersi. Diz kasayı at masanın altında kalsın işi ne bunların.
MisafirTerliği34
Yetkin
Yan kapak mesh yapıya sahipse senin için fanı yan radyatör plakasına takmak daha iyi olmaz mı?
Gerçi yapılabilecek her düzeni denedim.
Şimdi 92MM fanla işlemciyi, 2x120 fanlarla kasayı soğutuyorum. 
Gerçi yapılabilecek her düzeni denedim.
Şimdi 92MM fanla işlemciyi, 2x120 fanlarla kasayı soğutuyorum. 
Sıkıntı ekran kartının ısınması olduğundan patlıyor iş. Fanları yana takınca karttan yukarda kalıyorlar, kartın kendi fanları da havayı yana verdiğinden kesiyor yukardan geleniYan kapak mesh yapıya sahipse senin için fanı yan radyatör plakasına takmak daha iyi olmaz mı?
Finalde anakart değiştim, B550M Pro-VDH anakarta geçtim ve alta hem fan hem de HDD'yi rahat rahat sığdırdım. Bağayı bir boşluk da kaldı hatta ki kartın rahat hava alması için çok iyi oldu
Son düzenleme:
Daha düzenli görünüyor öncekine göre. Sıcaklıklar da değişim var mı peki?
Ekran kartım ısınmasın diye güç sınırını %80'e çekmiştim o haliyle 80 dereceleri görüyordu. Şuan güç sınırını da düzelttim yükte 75-80 arası takılıyorDaha düzenli görünüyor öncekine göre. Sıcaklıklar da değişim var mı peki?
Uzun süredir bakımı yapılmamışsa sıcaklıklarda normal bence.