Bu aralar böyle minimal kasalar çok hoşuma gidiyor, bol bol inceleme ve videolarını izliyorum.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-10-24 saat 22.22.04_059d7f66.webp
    WhatsApp Görsel 2025-10-24 saat 22.22.04_059d7f66.webp
    618,2 KB · Görüntüleme: 120
5 P12 1 P14 ile kullanıyorum kolay kolay isinmiyor ama indirimde fan almadiginiz surece pahaliya gelebiliyor. Ayrica PS'unuz moduler degilse kablolama birazcik sakat oluyor 2 3 kere anakartimi cikarmak zorunda kalinca biraz iskence oldu ama hos bir form faktor, oneririm.

Verimlilik ve performans açısından diğer normal kasalara göre dezavantajı oluyor mu bunların?
Çok güç tüketen sistemlere uygun değil. Boyutu nedeniyle daha az havalandırma, donanımları santim santim seçmek zorunda kalma gibi şeyler söz konusu. Bir de bu sistemler bizim ülkemiz sınırlarında genellikle ekonomik olarak tercih edilmez çünkü ITX anakart, SFF psu işin içine girince daha fazla meblağlar ödemek zorunda kalıyorsunuz.

Bu kasa hedeflediğim birkaç kasadan biri. O yüzden çok araştırdım, okudum, seyrettim.

Eğer alacak olan varsa, mutlaka Lian Li sitesindeki PSU/GPU uyumluluk tablosuna baksın. Büyük PSU'lar kullandığınız zaman radyatör ve/veya GPU uyumluluğunuz kısıtlanabiliyor.

PSU braketini hangi pozisyonda kaç mm PSU ile konumlandırdığınız tüm sistemin çehresini değiştirebiliyor dikkat etmek lazım.

İncehesaptan gaming gecesi temmuz 2025 te 2699 liraya aldım. Ben aldıktan sonra 2599 liraya kadar düştü. Sadece egzos fan ve işlemciye bakan yan pencereye bir fan taktım. Kasada toplam 2 fan var şuan. (eski kasamdaki fanları taktım bu kasada fan hiç yok) Aslında en alta 3 fan daha takmıştım ama sapphire rx9070 pure kartım fanlara takıldı sığmadı o yüzden alttaki fanları söktüm ama buna rağmen ekran kartı ve işlemci normal kasaya göre daha az ısınıyor. Yan paneller delikli olduğu için kartın sıcak havası direk yanlardan çıkıyor. Güç kaynağınıda anakartın monte edildiği pencereye bakacak şekilde taktım ekran kartının sıcak havasından etkilenmiyor. Gaming gecesini takip edin tekrar düşebilir.

Dosya Ekleri

• kasa.webp
    kasa.webp
    1,5 MB · Görüntüleme: 85