ThePrestige

Gelişen
Lian Li'nin bu modeli yakın zamanlarda 5-7 bin TL bandında öneriliyordu. Şu an internete baktığımda bulabildiğim tek fiyat neden 19 bin TL? Fiyatı mı yanlış yoksa normal mi?

Screenshot_2026-07-02-21-01-33-428_tr.com.idefix.android.webp

Çok başarılı bir soğutucu, tavsiye ederim fakat bu parayı vermek çılgınlık olur. Emin olmamakla birlikte İncehesap belki tekrar stok yenileyebilir. Acil değilse bekleyebilirsiniz.
Karar aşamasında baktığım bir modeldi, fiyatı görünce bir şaşırdım, ondan sorma gereği duymuştum. Stok yoksa sıkıntı yok, zaten yavaştan kafamda oturdu hangi modeli alacağım.

Yarın geceyi bekle bakalım, Gaming Gecesi indiriminde ortaya çıkabilir. Sıvı soğutma kesin olur ama hangi modeller olur, onu bilemeyiz.
Ben de şu an çok kapsamlı bir liste oldu. Bu fiyat bandı soğutucular için yeni konu açıp satın almak isteyenlerin bakabilecekleri modeller olarak bir liste mi yapsam? Sıkıntı olur mu acaba aynı konu olduğu için ban yer yer miyim?

Sıkıntı olur mu acaba aynı konu olduğu için ban fpn yer yer miyim?

Elindeki model, kullandığın kasa ve anakart, yeni alacağın ürün ile veri toplayıp, rehber yapabilirsin, eski soğutucunun hangi oyunda ya da senaryado kaç derece olduğundan inceleme yapmaya başla derim. Karşılaştırma rehberi daha doğru olur.

Elindeki model, kullandığın kasa ve anakart, yeni alacağın ürün ile veri toplayıp, rehber yapabilirsin, eski soğutucunun hangi oyunda ya da senaryado kaç derece olduğundan inceleme yapmaya başla derim. Karşılaştırma rehberi daha doğru olur.
Güzel olabilir, şu an zaten ben de baktığım modeller arasında net karar vermeden önce radyatör su kanallarına ve tasarımına bakacaktım. İnternetten bulduğum test verilerini de eklersem faydalı olur, başkalarını benim uğraştan kurtarmış olurum. :D

Kapsamlı bir şekilde bakayım, şu an telefondan rehber hazırlamam zor ama bilgisayara geçince hallederim gibi.