Kasası destekliyor mu arkadaşın bilmiyoruz bunu. Sadece fiyat/performans odaklı istiyorsa kesinlikle katılıyorum. Ama görsellik de önemliyse gerçekten çok çirkin bence Arctic ürünleri. Şahsen görsellik de ön plandaysa Lian Li tercih ederdim maddi olarak sorunum yok ise.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasası destekliyor mu arkadaşın bilmiyoruz bunu. Sadece fiyat/performans odaklı istiyorsa kesinlikle katılıyorum. Ama görsellik de önemliyse gerçekten çok çirkin bence Arctic ürünleri. Şahsen görsellik de ön plandaysa Lian Li tercih ederdim maddi olarak sorunum yok ise.

Arkadaşa yazacaktım keşke kasam destekliyor mu onu da sorsaydınız diye vazgeçtim biraz kaba olur diye. Sıvı soğutucumun performansını bırak 360mm, 420Mm'de bile geçen çok az sıvı soğutucu var ben görsellik açısından attım bunu.

Ben Galahad'ın ilk serisini kullanıyorum şu an, hydroshift 2'nin TR'ye gelmesini bekliyorum yuvarlak LCD ekran daha çok hoşuma gidiyor. Acelen yoksa bakabilirsin. Tabii ne zaman ülkemize gelir bilmiyorum.

Arkadaşa yazacaktım keşke kasam destekliyor mu onu da sorsaydınız diye vazgeçtim biraz kaba olur diye. Sıvı soğutucumun performansını bırak 360mm, 420Mm'de bile geçen çok az sıvı soğutucu var ben görsellik açısından attım bunu.
Ah, acikcasi gorsellik hic aklima gelmemisti. Kasayi masa altinda tutan biri olarak en son bakacagim, aslinda hic bakmayacagim bir kriter. Tabii insanlairn buna onem vermesini yadirgamiyorum. Her insanin beklentisi farkli. Ben salt duz muhendis kafasiyla baktigim icin olaylara boyle oluyor sanirim. Tercih edenlerin bile cok cirkin buldugu "cokomel" rengi Noctua fanlar bile benim icin oldukca guzelller. 😅😺😺

Ben Galahad'ın ilk serisini kullanıyorum şu an, hydroshift 2'nin TR'ye gelmesini bekliyorum yuvarlak LCD ekran daha çok hoşuma gidiyor. Acelen yoksa bakabilirsin. Tabii ne zaman ülkemize gelir bilmiyorum.
Hocam takması o kadar kolay ve guzel duruyor ki aslında çok istiyorum ama yüksek ihtimal hem fiyat açısından hem de ülkemize giriş tarihi açısından sıkıntı çıkartıyor.Ama sanırım bekleyeceğim.

Hocam takması o kadar kolay ve guzel duruyor ki aslında çok istiyorum ama yüksek ihtimal hem fiyat açısından hem de ülkemize giriş tarihi açısından sıkıntı çıkartıyor. Ama sanırım bekleyeceğim.

Jumbum'da satışı mevcut bu arada ben yine de ne olur olmaz diye TR'ye girmesini bekliyorum. Fiyatlar oldukça pahalı yalnız. Fansız versiyon 8K idi sanırım.

Jumbum'da satışı mevcut bu arada ben yine de ne olur olmaz diye TR'ye girmesini bekliyorum. Fiyatlar oldukça pahalı yalnız. Fansız versiyon 8K idi sanırım.

10K fanlı fiyati ile biraz kafamı karıştırdı. Jumbum güvenilir midir? Gümrük falan hiç anlamıyorum. Hem performans hem görünüş açısından bence Hydroshift'den daha iyi olur. Eğer sıkıntı olmayacaksa söylemeyi düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör: