Lian Li HydroShift 2 360’da "USB Cable Not Connected" hatası

Encore

Çalışkan
İyi akşamlar, iyi forumlar. Yaklaşık 2 gün önce bilgisayarıma format attıktan sonra tekrar ASUS Driver Hub, winget ve Windows Update üzerinden gerekli güncellemeleri yapıp Lian Li Connect uygulamasını kurdum. HydroShift sekmesine girip Advanced Screen ayarına girdiğimde “USB cable not connected” hatası alıyorum. Ayrıca Bluetooth üzerinde “Aygıt tanınmadı” hatası veriyor; keza aynı sorun Aygıt Yöneticisi’nde de görünüyor.

Fanların pompa ve CPU girişleri doğru. USB kablosunu ise çoklayıcıdan veya Lian Li PSU üzerindeki USB’den değil, daha güvenli olması açısından direkt anakart USB girişine bağladım. Buna rağmen Lian Li Connect 3 uygulaması üzerinden pompa ekranını değiştirmek için Advanced Screen özelliğini hiçbir şekilde kullanamıyorum. USB’nin yerini değiştirdim, uygulamayı silip yeniden yükledim, USB bağlantı noktasını değiştirdim ama nafile.

Bu sorunun formattan sonra ortaya çıktığını varsayarsak yazılımsal olabileceğini düşünüyorum. Lian Li ekosistemine sahip olan veya daha önce aynı sorunu yaşayan arkadaşların desteğine ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
çözüm bulabildin mi?

çözüm bulabildin mi?
selamlar geç cevap verdiğim için üzgünüm, globalde benim gibi bir çok kişi de bu sorunu yaşamış, artık çok önemsemiyorum hydroshift 2 serisinde kronik sanırım, en son bu soğutucuyu satıp tryx panaroma veya asus ryujin/ryuo alırım diye düşünüyorum. işin kötü kısmı fanlarımın hepsi lian li tl serisi tekrar fan montajı yapmam gerekecek, fansız versiyonlarını bulamadım o yüzden bir tık daha fazla zarara gireceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…