Merhaba Lian Li Hydroshift LCD 360TL sıvı soğutmam var. Şu an montaj aşamasındayım. Yani tam bu sırada açtım konuyu.
Şimdi sıvı soğutmada 2 adet 4 pin girişli dişi kablo var, 1 tane de 4 girişli ama 2'si dolu kablo var.
4 pinli girişlerden birini CPU_FAN'a takacağım, diğer ikisinden hangisini CPU_OPT ve AIO_PUMP'a takacağım?
O zaman 2 4 pinli PWM kablosunu CPU_FAN ve AIO_PUMP'a bağlayacağım. 2 pinli kabloyu ise CPU_OPT başlığına yardımcı kablo olarak bağlayacağım, doğru mudur?
Kullanım kılavuzunda şu şekilde:
Tek kablo var üstte CPU Fan'a takın dediği bu kablo 4pinli ve tek kablo.
Altta ki tek kablo üzerinde 2 giriş var biri 4pinli diğeri 2pinli -- 2pinliyi CPU OPT'ye taktım üstte ki tekli kabloyu da CPU Fan'a taktığıma göre çift kabloda ki boşta kalan 4 pinli kablo ise AiO pumpa gidecek şeklinde oluyor bu şekilde yapacağım sanırım.
Merhaba Lian Li Hydroshift LCD 360TL sıvı soğutmam var. Şu an montaj aşamasındayım. Yani tam bu sırada açtım konuyu.
Şimdi sıvı soğutmada 2 adet 4 pin girişli dişi kablo var, 1 tane de 4 girişli ama 2'si dolu kablo var.
4 pinli girişlerden birini CPU_FAN'a takacağım, diğer ikisinden hangisini CPU_OPT ve AIO_PUMP'a takacağım?