Shukapik

Üyecik
Arkadaşlar merhaba. Lian Li O11 Dynamic EVO kasasını amayı düşünüyorum. Fanları nasıl takacağımı bilmiyorum detaylı bir video bulamadım. Intake, Exhaust fan nasıl yapacağımı bilmiyorum. Lian Li fanları reverse Blade mesela. Ne işe yarıyor? İlk kez PC toplayacağım. Nasıl seçeceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Toplamayı düşündüğüm sistem:
  • Kasa: Lian Li O11 Dynamic EVO
  • Anakart: ASUS ROG B850-A
  • İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D
  • Ekran Kartı: Colorful RTX5070 iGame Ultra 12 GB
  • PSU: Lian Li Edge EG1000W
  • Sıvı Soğutucu: Lian Li HydroShift LCD
  • RAM: Corsair Vengeance RGB 32 GB
  • SSD: Samsung 990 EVO Plus 1TB
Not: Önerilere açığım

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal fan ve reverse fan farkı resimdeki gibi normal fanda fan yapışık bloğu kasada görünürken reverse fanda görünmez bu şekilde daha temiz bir görüntü elde edilir (ancak normal fan performansı reverseye göre daha iyidir). O kasa için 6 reverse 1 normal fan almalısın. 3 reverse alta 3 reverse yana 1 normal egzoza üstte zaten sıvı soğutma olacak. Eğer sıvı soğutmayı yana takarsan. Bu sefer 4 normal 3 reverse alman lazım. 3 reverse alta 3 normal üste 1 normal egzoz şeklinde. Sistemin için önerim ise diğer parçalara fütursuzca abanana kadar biraz daha kısman ve ekran kartını yükseltmen keza bu sisteme ben 5080 bile çıkarabilirim.

Dosya Ekleri

• 1755871373421.webp
    1755871373421.webp
    567,4 KB · Görüntüleme: 61
Arkadaşlar merhaba. Lian Li O11 Dynamic EVO kasasını amayı düşünüyorum. Fanları nasıl takacağımı bilmiyorum detaylı bir video bulamadım. Intake, Exhaust fan nasıl yapacağımı bilmiyorum. Lian Li fanları reverse Blade mesela. Ne işe yarıyor? İlk kez PC toplayacağım. Nasıl seçeceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Toplamayı düşündüğüm sistem:
  • Kasa: Lian Li O11 Dynamic EVO
  • Anakart: ASUS ROG B850-A
  • İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D
  • Ekran Kartı: Colorful RTX5070 iGame Ultra 12 GB
  • PSU: Lian Li Edge EG1000W
  • Sıvı Soğutucu: Lian Li HydroShift LCD
  • RAM: Corsair Vengeance RGB 32 GB
  • SSD: Samsung 990 EVO Plus 1TB
Not: Önerilere açığım

Fikir sahibi olmanıza yardımcı olur.