Bu videoda tam tersinden bahsedilmiş hocam.

Bu adamı çok hazetmiyorum, pek bir şey bildiğini söyleyemem. Hep sponsorlu içerik satıyor. Ben ne anlatıyorsam o %100 doğru şu anda, Global'de de benim dediklerim geçerli. Ön panele takacaksan radyatörü içeri alacak öndeki 2 fan, en iyi sonuç öyle alınıyor. En optimal senaryoyu sana anlattım. Üstteki 2 boru da alttan girecek, öyle olması daha iyi. Pompa ekstra iş yapıyor 2 boru üstten girerse ön panele takışlarda. @ryz

Bu adamlar teknoloji editörü çünkü yapacak başka işleri yok, bu iş olmasa işsiz kalırlar. Beleş para kazanıyorlar hazır sistem satarak saçma sapan.

TR'de bu iş çok geride, biraz yurtdışını örnek almaları lazım bizimkilerin.

Sadece Nebi'nin anlattıklarını doğru ve gerçekçi buluyorum son zamanlarda. Onun da sponsorlu içerikleri var, onları konu dışı bırakmak lazım.

@ryz Kim bilir ne saçmalamış, izleyeceğim videoyu.

Anaokul mezunu adamlar teknoloji editörü yaparlarsa olacağı o. Attığım SS'teki gibi olacak hava akış yönü, fanları istersen radyatör önüne, istersen arkasına tak fark etmez. Dışarıdaki havayı ön panelden kasa içine alacak, üstteki ve arkadaki egzoz fanlar dışarı atacak, düzen bu şekilde olmalı. @ryz

1758991067447.webp

Oklar hava akış yönünü gösteriyor, vektör gibi düşün.

Üstteki 2 boru da alttan girecek radyatöre.

Üstteki 2 fanı ters çevireceksin exhaust olacak üst panel, arka fan zaten egzoz, öndeki radyatörün fanlarını da ters çevireceksin, kasanın dışarsından içeri soğuk hava alacak. Hava ısınırken de üste çıkacak kasa içinde.

@ryz Radyatör 180 derece dönderilecek borular alttan girecek, üstteki 2 fan ters dönderilecek, arkadaki 1 fan ile exhaust olacak, öndeki 2 radyatör fanı ters dönderilecek dışardan içeriye hava alacak. Düzen bu.

Hocam bu radyatör aşağı doğru takılamıyor, fanlı şekilde sığmıyor.
Takılamazsa o 2 boru mecburen üstten girecek, ama dediğim fan düzenini birebir uygula, hava akış yönü dediğim gibi olsun, anlattım sana detaylı. ZenTimings A2-B2 atar mısın alt kısımdan seçip DIMM kısmını programdan.