Lian Li Lancool 205M kasaya ELC-LMF240T 240mm sıvı soğutucu sığmıyor

Üst 2x140 intake
Arka Arctic P12 Max Exhaust
Ön 240mm radyatör liqmaxflo exhaust
Arka fanı intake yapmaya çalıştığımda acayip bir ses geliyor değiyor galiba rahatsız olup tekrar exhaust yaptım.

Dosya Ekleri

• IMG_20250927_190424.webp
    2,8 MB · Görüntüleme: 27
Üst 2x140 intake
Arka fanı intake yapmaya çalıştığımda acayip bir ses geliyor değiyor galiba rahatsız olup tekrar exhaust yaptım.
Enermax üste neden takmadın, sığmadı mı radyatör?

Üst 2x140 intake
En verimli hali şöyle olur, radyatörü öne intake olarak takarsın üste sığmadıysa, üst ve arka egzos olur @ryz

Sen ön radyatörü exhaust yapmışsın yapılmaz değil de benim dediğim ısınan hava yükselir fizik kuralına daha uygun.

Enermax üste neden takmadın, sığmadı mı radyatör?

En verimli hali şöyle olur, radyatörü öne intake olarak takarsın üste sığmadıysa, üst ve arka egzos olur @ryz
Hocam bilgisayarcı ramlere temas var sığmıyor dedi.

@ryz Dediğim gibi yaparsan en iyi olur, fanları ters çevir ön radyatör 2 fan intake olacak, üst 2 ve arka 1 exhaust olacak. Dışardan sıcak havayı çeksin radyatör fanları, bu haliyle kasa içindeki havayı dışarı atıyor.

Ekstra ısınıyorsa sebebi bu işlemcin.

Ters düzen uygulanmış yanlış yani.

Hocam sadece radyatörü söküp fanları terse çevirsem olur değil mi?

Ben aldığımda bilgisayarcı tüm hepsini exhaust yapmıştı. Sorduğumda da kardeşim hava alır bir şekilde kaç yıllık bilgisayarcıyım dedi ama benim içime sinmedi yukarıdakileri söküp ters çevirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…