Lian Li Lancool 217 alınır mı?

Makaleler
1
İfadeler: X99
Vision Compact gibi bir kasa varken başka hiçbirine ekmek veresim gelmiyor benim.

Ben de çok istiyordum ama bu fiyatı çok fahiş. Bir ara indirime girmişti siyahı 4 küsurdü kaçırdım o zaman sonra da bir daha bulamadım siyah

Bundaki en güzel yön ön fan kısmı istediğini takabilmen. Infinity var ama tek bir 170mm destekliyor cam olduğu için oda çok alakasız bir ölçü yedek bulmak imkansız. Elde kalır. O yüzden bunu istiyordum. Ama 8K da çok bana göre.

HAF 2 500 bende çok isterdim ama gelse bile 20'den aşağı olacağını sanmam. Bir de bu ürünler geliyor ama yedek parça yok onda 220 cm fan var özel ve 40 cm kalınlığı yani es kaza fana bir şey olsa nereden bulacaksın. vs

Taksit işi oluyor 6 ay peşin fiyatına. Benim o açıdan kafama yatmıştı zaten. 6 ay sonra ne olacağı belirsiz. Faizden gelen bir miktar kazancım var. Kendi kendine bir şey yapmasam bile 30-40 günde ödeniyor kasa.

O zaman al gitsin hocam yani bana göre airflow da en iyi kasalardan. Çok detaylı inceleme yapmıştım.

Aldım. İnsanın kendine doğum günü hediyesi alması biraz garip hissettiriyor. Büyümenin eksilerinden birisi herhalde.

NZXT H6 Flow alternatif olarak alınabilir (Bütçe yetiyorsa 2026 versiyonu). Aynı şekil 217 INF de bakılabilir, aynı şasi zaten.

Akvaryumlar airflow konusunda eskisi gibi değiller, değiştiler fazlasıyla. Ben yerinde olsam O11D Mini V2 Flow ve Phanteks XT V5 (LCD versiyonu da olur, M5 isimli mesh hali de var ama TR'de göremedim) modellerine de bakardım. H6 Flow akvaryum sayılmıyor.

Aldım. İnsanın kendine doğum günü hediyesi alması biraz garip hissettiriyor. Büyümenin eksilerinden birisi herhalde.
Biraz geç kalmışım partiye

Büyümenin eksilerinden birisi herhalde.
Sen daha dur, en hatırlayacak insanlar bile unutacaklar.

es kaza fana bir şey olsa nereden bulacaksın. vs
Bir şey olmaz. İnsan ömrü biter fan ömrü bitmez. %100 RPM de bile döndürseniz o fanların ömrü 12-15 yıl.
Akvaryumlar airflow konusunda eskisi gibi değiller, değiştiler fazlasıyla.
İstedikleri kadar değişsinler, akvaryum hiç bir şekilde airflow odaklı bir kasa gibi olamaz fizik kuralları gereği ne yaparlarsa yapsınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…