Makaleler
1
Siyah olanına göz koydum. Beyaz olanı ahşap şeritlerden dolayı çok çirkin gözüküyor bence.

Aklımda HAF 2 500 vardı fakat henüz ülkeye getirtmediler. Alternatif bir şeyler olarak bunu tercih edeyim diyorum. Fikirleriniz benim için önemli. Teşekkürler.

Ben de çok istiyordum ama bu fiyatı çok fahiş. Bir ara indirime girmişti siyahı 4 küsurdü kaçırdım o zaman sonra da bir daha bulamadım siyah

Bundaki en güzel yön ön fan kısmı istediğini takabilmen. Infinity var ama tek bir 170mm destekliyor cam olduğu için oda çok alakasız bir ölçü yedek bulmak imkansız. Elde kalır. O yüzden bunu istiyordum. Ama 8K da çok bana göre.

HAF 2 500 bende çok isterdim ama gelse bile 20'den aşağı olacağını sanmam. Bir de bu ürünler geliyor ama yedek parça yok onda 220 cm fan var özel ve 40 cm kalınlığı yani es kaza fana bir şey olsa nereden bulacaksın. vs

Ben de çok istiyordum ama bu fiyatı çok fahiş. Bir ara indirime girmişti siyahı 4 küsurdü kaçırdım o zaman sonra da bir daha bulamadım siyah.

Bundaki en güzel yön ön fan kısmı istediğini takabilmen. Infinity var ama tek bir 170mm destekliyor cam olduğu için oda çok alakasız bir ölçü yedek bulmak imkansız. Elde kalır. O yüzden bunu istiyordum. Ama 8K da çok bana göre.

HAF 2 500 bende çok isterdim ama gelse bile 20'den aşağı olacağını sanmam. Bir de bu ürünler geliyor ama yedek parça yok onda 220 cm fan var özel ve 40 cm kalınlığı yani es kaza fana bir şey olsa nereden bulacaksın. Vs.

Taksit işi oluyor 6 ay peşin fiyatına. Benim o açıdan kafama yatmıştı zaten. 6 ay sonra ne olacağı belirsiz. Faizden gelen bir miktar kazancım var. Kendi kendine bir şey yapmasam bile 30-40 günde ödeniyor kasa.

Taksit işi oluyor 6 ay peşin fiyatına. Benim o açıdan kafama yatmıştı zaten. 6 ay sonra ne olacağı belirsiz. Faizden gelen bir miktar kazancım var. Kendi kendine bir şey yapmasam bile 30-40 günde ödeniyor kasa.

O zaman al gitsin hocam yani bana göre airflow da en iyi kasalardan. Çok detaylı inceleme yapmıştım.