SorumVar

Gelişen
Lian Li O11 Dynamic Mini kasa almak istiyorum. Bu kasanın tanıtım videosunda 280 mm Slim radyatör montajı yapılabileceği söyleniyor(Görseli yükledim).

Sorum Slim radyatör ne demek? Ayrıca aşağıda linkini koyduğum radyatör bu kasaya uyar mı?

Kuracağım sistem Gigabyte X870 Aorus Elit İce Anakart, G.Skill Trident Z5 royal Neo 2x16 6400MHz CL30, kasanın üstüne ve altına 3'er adet fan koymayı planlıyorum.

WhatsApp Image 2024-11-14 at 19.31.47.webp

280mm bir radyatör takacağınızı düşünürsek 65mm kalınlık desteği sunuyor fan+radyatör kalınlığı olmak üzere. Yani attığınız Lian Li ile uyumlu.

Tabikide isterim ama bu kasaya 360mm radyatör sığmıyor. Umurım bunun farkındasınızdır :)
Anakart Micro ATX olsaydı üste de 360mm radyatör takılabilirdi. 360mm desteği var fakat ATX bir anakartta radyatör kalınlığı + fan birleşince sığmıyor.

O detayı kaçırmışım 65mm desteği bilgisine nereden ulaşabilirim bende ?
1731605360728.webp

280mm bir radyatör takacağınızı düşünürsek 65mm kalınlık desteği sunuyor fan+radyatör kalınlığı olmak üzere. Yani attığınız Lian Li ile uyumlu.

Anakart Micro ATX olsaydı üste de 360mm radyatör takılabilirdi. 360mm desteği var fakat ATX bir anakartta radyatör kalınlığı + fan birleşince sığmıYani
Yani işte x870 mini olmadığı için aldığım anakart 360lıktan vazgeçtim. 9800x3d ısınmıyor diye izlemiştim youtube vidolarından .

Eki Görüntüle 98747

Teşekkür ederim süper oldu bu bilgi .

9800x3D'ye düzgün bir 240mm bile yeter evet doğru duymuşsunuz.

Arctic LF3 280mm'de önerebilirim. Şahsen ben bu parayı vermem bu soğutucuya. LF2 420'den bile pahalı. O yüzden LF2 280mm'ye yönelebilirsiniz.

@Jumbum'da şu an fiyatı baya uygun piyasaya göre.

38mm radyatör kalınlığı + 27mm fan yüksekliği var. Yani toplamda 65mm yapıyor. Sığıp sığmayacağı konusunda @Jumbum'a danışabilirsiniz. Onlar fiziksel olarak da bilgiye sahip oldukları için daha iyi yönlendirirler. Whatsapp destek hattından yazabilirsiniz. Lian Li GA 2 ile aralarında pek fark olmaz. Fiyatı düşününce zaten direkt LF2 280mm derim ama dediğim gibi sığıp sığmama durumunu görüşebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör: