Bütçe
10000

CanPatrioTic

Yetkin
Yer
Ankara
Merhabalar, kasa topluyorum ve anakart konusunda hâlâ karar veremedim. Lian Li O11 Vision beyaz kasa ile kullanacağım. @Ruqeirsa arkadaşımın önerdiği anakart:

- MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi.

Anakart hoşuma gitti, fakat alternatif anakartları da görmek istiyorum. Tek bir anakart üzerinden karar vermek istemiyorum. Önerebileceğiniz anakartlar var mı? Yoksa bu anakartı satın alacağım, hoşuma gitti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, kasa topluyorum ve anakart konusunda hâlâ karar veremedim. Lian Li O11 Vision beyaz kasa ile kullanacağım. @Ruqeirsa arkadaşımın önerdiği anakart:

Anakart hoşuma gitti, fakat alternatif anakartları da görmek istiyorum. Tek bir anakart üzerinden karar vermek istemiyorum. Önerebileceğiniz anakartlar var mı? Yoksa bu anakartı satın alacağım, hoşuma gitti.
O anakart bende var güzel. Memnunum. Ama artık B850 falan var. Onlardan alın.

Merhaba, kasa topluyorum ve anakart konusunda hâlâ karar veremedim. Lian Li O11 Vision beyaz kasa ile kullanacağım. @Ruqeirsa arkadaşımın önerdiği Anakart:

Beyaz kasa siyah anakart kısmını anlamadım.

Asrock sonic modeli var renkleri çok hoş amazonda da hafif indirime girmiş.
ASRock Taichi altı bir anakart pek alınmamalı. İşlemcileri yaktıktan sonra güven kalmadı.

Bütçe çıkarsa: https://www.akakce.com/anakart/en-u...-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,571741768.html

Tamamı beyaz anakart olarak çok bir alternatif yok.

Bütçeniz dahilinde şu var: https://www.akakce.com/anakart/en-u...yYS-WUFTbGOnORKFucfgciLav7RN97xIaAkt_EALw_wcB

Son düzenleme:
B650 üretimi durdu artık, onun yerine güncel olan B850 olanı bakın derim. Bütçenizi söyleyin yardımcı olalım.
Hocam 15bin tlyi zorlayabilirim.

Beyaz kasa siyah anakart kısmını anlamadım.
Beyaz anakart aslında kullanacaktım fakat düzgün pek bulamadım içime de sinmedi.

Önerdiğiniz anakartların hepsi de güzel karar verirken zorlandım açıkçası 😁

B650 üretimi durdu artık, onun yerine güncel olan B850 olanı bakın derim. Bütçenizi söyleyin yardımcı olalım.

Bu anakart nasıldır? 15k'ya kadar bütçemi zorlayabilirim.

Son düzenleme:
Gayet iyi de beyaz kasaya niye beyaz anakart almıyorsunuz onu anlamadım? Yakalamaya çalıştığınız estetik siyah-beyaz mı? Attığım B850-G oldukça iyi. Yanlış değilsem M.2 yuvalarında lane sharing de yok.

Gayet iyi de beyaz kasaya niye beyaz anakart almıyorsunuz onu anlamadım? Yakalamaya çalıştığınız estetik siyah-beyaz mı? Attığım B850-G oldukça iyi. Yanlış değilsem M.2 yuvalarında lane sharing de yok.
Tabii ki önceliğim beyaz hocam lakin geleceğe dönük yatırım yapmak istiyorum. Beni uzun süre götürmesi için karar vermeye çalışıyorum. Bir de mATX ile ATX arasında boyut arasında bir fark var mı? Birde bu anakartta Flash Bios USB'si var mı? Tam fotoğraflardan göremedim. 9700x işlemcisi ile kullanıcam. Sıkıntı yaşamak istemiyorum.