Herkese merhaba. ASUS Ryujin 3 360 sıvı soğutucuma Lian Li TL120 Wireless fan taktım. 4'lü PWM kablosunu CPU_FAN'a taktım. 2'li kabloyu SATA'ya taktım. Ama açılışta fanlar yüzde yüz de çalışıyor. L-Connect 3 yazılımı açılınca normale dönüyor.
Detaylar
Kim cevapladı?L-Connect Windows ile birlikte acilana kadar fanlar anakarttan gelen ham degeri aliyor ya da guvenli modda tam devir donuyor. BIOS uzerinden CPU_FAN ayarini PWM moduna almayi denedin mi? Eger Auto veya DC modda kaldiysa Windows yuklenene kadar tam guc calisiyor olabilirler. BIOS fan egrisini de kontrol etmekte fayda var.
Evet, BIOS'tan PWM moduna aldım, aynı ama önceki fanlarımda böyle bir sorun yoktu.L-Connect Windows ile birlikte acilana kadar fanlar anakarttan gelen ham degeri aliyor ya da guvenli modda tam devir donuyor. BIOS uzerinden CPU_FAN ayarini PWM moduna almayi denedin mi? Eger Auto veya DC modda kaldiysa Windows yuklenene kadar tam guc calisiyor olabilirler. BIOS fan egrisini de kontrol etmekte fayda var.
4 soketli yi CPU_FAN'a taktım, 2 soketliyi power'daki girişe taktım.Merhaba, cpu_fan a taktıgınız pwm soketinde 4 kablomu var 2 kablomu ?
Lian Li Wi-Fi kontrolcüyü takmayana kadar fanlar normale dönmüyor.
Son düzenleme:
Fanlar Wi-Fi olduğu için PWM sinyalini ve RGB kontrolunu kablosuz olarak yapıyor. Uygulamaya bağlı kalıyorsun. L connect de MB Sync özelliği var onu aktıf edip bir de öyle dener misin?
Maalesef onu da denedim aynı
Olmadı radyatörün orijinal fanlarını takacağım gene beni çok rahatsız ediyor böyle.
Sonuçta ben kontrolcüyü her zaman bilgisayara bağlamıyorum bu şekilde beni mecbur bırakıyor.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Kioxia Exceria 64 GB microSDXC Kart – UHS-I alınır mı?
- Ken Carson
-
-