UnkownTecho

Uzman
Arkadaşlar Zoko Tank kasam var lakin değiştirmeyi düşünüyorum.
https://www.incehesap.com/lian-li-vector-v100r-beyaz-e-atx-kasa-fiyati-85371/

Linkteki kasayı almayı planlıyorum, sizce değişiklik mantıklı olur mu?
Ekipman parçalarım; RTX 5080 Galax var, 3 fanlı büyük ekran kartı. Sıvı soğutucum Arctic Liquid Freezer III 360 mm var. Anakartım MSI Tomahawk 870 var. Çok rahat sığarlar mı hepsi kasanın içine ve hava akışı nasıl olur?
Zoko Tank kasasında altında 3 tane fanı var ama Lian Li V100R kasasının altında fan yok ama alıp takabiliyorsun. Fansız kullansam sıkıntı olur mu soğukluk için?
PSU Modelim; Enermax 1200W olanı var alt kısmına sığar mı ? Büyük olduğu için.

Son düzenleme:
Bu kasaya montaj yapmıştım, gayet iyi bir kasa. Parçaların rahat sığar. Tek sorunu havayı alan fanların önünde filtre yok. Onun harici gerçekten güzel kasa.

Bu kasaya montaj yapmıştım, gayet iyi bir kasa. Parçaların rahat sığar. Tek sorunu havayı alan fanların önünde filtre yok. Onun harici gerçekten güzel kasa.
Hocam sence geçmeme kesinlikle değer mi? Filtre harici satın alıp yerleştirebilir miyim? Önereceğin var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Zoko Tank kasam var lakin değiştirmeyi düşünüyorum.
https://www.incehesap.com/lian-li-vector-v100r-beyaz-e-atx-kasa-fiyati-85371/

Linkteki kasayı almayı planlıyorum, sizce değişiklik mantıklı olur mu?
Ekipman parçalarım; RTX 5080 Galax var, 3 fanlı büyük ekran kartı. Sıvı soğutucum Arctic Liquid Freezer II 360 mm var. Anakartım MSI Tomahawk 870 var. Çok rahat sığarlar mı hepsi kasanın içine ve hava akışı nasıl olur?
Zoko Tank kasasında altında 3 tane fanı var ama Lian Li V100R kasasının altında fan yok ama alıp takabiliyorsun. Fansız kullansam sıkıntı olur mu soğukluk için?
PSU Modelim; Enermax 1200W olanı var alt kısmına sığar mı? Büyük olduğu için.

Bu kasaya da bakabilirsin istersen.

Evet fanlı olarak geliyor. Sadelik benim hoşuma gidiyor O11 dynamic miniyi tercih ederdim ben. Fansız geliyorda olabilir mevcut fan adedi yok yazılmış.
Alacak olursam Lian Li Vector V100R alırım gibi duruyor hocam sence değişiklik boşa mı olur veya çok daha mı iyi olur diye düşünüyorum kararsız kaldım. :D

Hocam ben siyahını aldım, beğendim; öneririm.

65980F51-C0BF-495D-B96C-2A97CB6B4FBE.webp

Son düzenleyen: Moderatör: