Çözüldü LibreOffice açarken "soffice.bin" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Efkar

Çalışkan
Arkadaşlar Windows 11'den Windows 10'a düştüm ve LibreOffice'i kurdum ama hata alıyorum kaldırdım gene kurdum sorunum çözülmedi yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar Windows 11'den Windows 10'a düştüm ve LibreOffice'i kurdum ama hata alıyorum kaldırdım gene kurdum sorunum çözülmedi yardımcı olur musunuz?

Eki Görüntüle 125577
Bu hata, MSVC'nin C++ runtime dosyalarından birinin eksik olduğu anlamına geliyor. Bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

1. Microsoft Visual C++ Redistributable'ı Yükleyin: Eksik olan MSVC dosyasını yüklemek için Microsoft'un resmi sitesinden uygun Visual C++ Redistributable sürümünü indirin ve kurun.

2. Güncellemeleri Kontrol Edin: Windows güncellemelerinizi kontrol edin ve eksik güncellemeleri yükleyin. Bu, gereken dosyaların sisteminize kurulmasına yardımcı olabilir.

3. LibreOffice'i Yeniden Yükleyin: C++ Redistributable'ı yükledikten sonra LibreOffice'i kaldırıp yeniden yükleyin.

4. Sistem Dosyası Denetleyicisi: Komut istemcisini yönetici olarak çalıştırın ve şu komutu yazın:
Kod:
bash
   sfc /scannow
Bu, bozulan sistem dosyalarını onarmaya çalışacaktır.

Eğer yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, sisteminize farklı bir LibreOffice sürümünü indirip deneyebilirsiniz.

Evet, Microsoft Visual C++ Redistributable'ı yüklemek için doğru bağlantıyı veriyorsunuz. Bu dosyayı indirip kurarak eksik olan MSVC dosyasını sisteminize ekleyebilirsiniz. Kurulumdan sonra LibreOffice'i yeniden başlatmayı unutmayın. Herhangi bir sorun yaşarsanız, lütfen bildirin.

İfadeler: bug
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…