Güvenlik arıyorsan chrome edge firefox vivaldi brave kısacası günümüz de çoğu tarayıcı güvenlidir. Mahremiyet arıyorsan librewolf bakman daha iyi ancak yine de önermem. Aşırı sertleştirme olduğu için bazı web sitelerini bozar ayrıca DRM lisansı yoktur. Film ve müzik gibi konular da zaman zaman sıkıntı yaşayabilirsin.Her ikisi olursa çok iyi olur. LiberWolf nedense bana daha iyi gibi geliyor.
Detaylar
Kim cevapladı?RedRavix
Uzman
Hocam sende anlaşılan firefox tabanlı tarayıcı kullanıyorsunGüvenlik arıyorsan chrome edge firefox vivaldi brave kısacası günümüz de çoğu tarayıcı güvenlidir. Mahremiyet arıyorsan librewolf bakman daha iyi ancak yine de önermem. Aşırı sertleştirme olduğu için bazı web sitelerini bozar ayrıca DRM lisansı yoktur. Film ve müzik gibi konular da zaman zaman sıkıntı yaşayabilirsin.
Firefox ve vivaldi kullanıyorum.Hocam sende anlaşılan firefox tabanlı tarayıcı kullanıyorsun![]()
Reend
Başarılı
Güvenlik ve Mahremiyet Konusunda en iyisidir kendisi. DRM İle de işiniz yoksa LibreWolf'a geçin isterseniz.Her ikisi olursa çok iyi olur. LiberWolf nedense bana daha iyi gibi geliyor.
Hocam sadece katalogdaki resimleri kullanabildiğimiz özellikten bahsediyorum. O stabil sürümde bayadır var diye biliyorum.@Reend, Arka plan değiştirme özelliğinin tarayıcıya halen gelmemesi biraz normal diyebilirim. Zira ne daha stabil sürüme o özellik geldi, ne de night versiyonunda dahi doğru düzgün çalışıyor. Şu anda bildiğim custom wallpaper olayı sadece Nighly versiyonunda bu var fakat dediğim gibi çalışmıyor, sadece wallpaper ekleme seçeneği çıkıyor. İşlevi yok.
He tabii Floorp gibi bazı forklar her yeni giriş sekmesinde değişen wallpaper özelliğini uzun süredir kullanıyor. Firefox'un daha custom wallpaper'ı getirmemiş olması gerçekten garip.
Katalogdaki resimler bile yoksa LibreWolf gerçekten çok eski kalmış.Hocam sadece katalogdaki resimleri kullanabildiğimiz özellikten bahsediyorum. O stabil sürümde bayadır var diye biliyorum.
Reend
Başarılı
Aynen öyle, ben sizden öğrendim kendi arkaplanımızı yükleyebileceğimiz özelliğin Nightly sürümüne gelmesini.Katalogdaki resimler bile yoksa LibreWolf gerçekten çok eski kalmış.
bcrtvkcs
Çalışkan
Vivaldi Zen'e kıyasla maalesef open source değil. Zen Browser 'bence' daha güzel gözüküyor + kullanımı daha rahat + kaynak kullanımı da daha azMacera aramaya gerek yok özelleştirme istiyorsan vivaldi kullan geç. Zen tarayıcısının sonu waterfox gibi olacak.
Açık kaynak olmaması onu kötü yapmaz. Vivaldi para kazanma şeklini açıkça yazmış. Zen tek kişi tarafından geliştirilen ham bir tarayici. Vivaldi ise yıllardır var ve daha olgun bir tarayıcı. Zen daha varsayılan yatay sekmeleri bile destekleyemiyor. Kaynak kullanımı olarak chromium tabanlı tarayicilardan daha az kullanması mümkün değil kendim de test ettim Firefox ne kullanıyorsa Zen de aynısını kullanıyor.Vivaldi Zen'e kıyasla maalesef open source değil. Zen Browser 'bence' daha güzel gözüküyor + kullanımı daha rahat + kaynak kullanımı da daha az