:D Her ikisi olursa çok iyi olur. LiberWolf nedense bana daha iyi gibi geliyor.
Güvenlik arıyorsan chrome edge firefox vivaldi brave kısacası günümüz de çoğu tarayıcı güvenlidir. Mahremiyet arıyorsan librewolf bakman daha iyi ancak yine de önermem. Aşırı sertleştirme olduğu için bazı web sitelerini bozar ayrıca DRM lisansı yoktur. Film ve müzik gibi konular da zaman zaman sıkıntı yaşayabilirsin.

Güvenlik arıyorsan chrome edge firefox vivaldi brave kısacası günümüz de çoğu tarayıcı güvenlidir. Mahremiyet arıyorsan librewolf bakman daha iyi ancak yine de önermem. Aşırı sertleştirme olduğu için bazı web sitelerini bozar ayrıca DRM lisansı yoktur. Film ve müzik gibi konular da zaman zaman sıkıntı yaşayabilirsin.
Hocam sende anlaşılan firefox tabanlı tarayıcı kullanıyorsun :D

:D Her ikisi olursa çok iyi olur. LiberWolf nedense bana daha iyi gibi geliyor.
Güvenlik ve Mahremiyet Konusunda en iyisidir kendisi. DRM İle de işiniz yoksa LibreWolf'a geçin isterseniz.

@Reend, Arka plan değiştirme özelliğinin tarayıcıya halen gelmemesi biraz normal diyebilirim. Zira ne daha stabil sürüme o özellik geldi, ne de night versiyonunda dahi doğru düzgün çalışıyor :D. Şu anda bildiğim custom wallpaper olayı sadece Nighly versiyonunda bu var fakat dediğim gibi çalışmıyor, sadece wallpaper ekleme seçeneği çıkıyor. İşlevi yok.

He tabii Floorp gibi bazı forklar her yeni giriş sekmesinde değişen wallpaper özelliğini uzun süredir kullanıyor. Firefox'un daha custom wallpaper'ı getirmemiş olması gerçekten garip :D.
Hocam sadece katalogdaki resimleri kullanabildiğimiz özellikten bahsediyorum. O stabil sürümde bayadır var diye biliyorum.

Kişiselleştirme açısından Zen Browser daha zengin fakat DRM desteği yok diye biliyorum (eğer getirilmediyse). Netflix vb. izleyecekseniz sorun yaratabilir.

Vivaldi Zen'e kıyasla maalesef open source değil. Zen Browser 'bence' daha güzel gözüküyor + kullanımı daha rahat + kaynak kullanımı da daha az
Açık kaynak olmaması onu kötü yapmaz. Vivaldi para kazanma şeklini açıkça yazmış. Zen tek kişi tarafından geliştirilen ham bir tarayici. Vivaldi ise yıllardır var ve daha olgun bir tarayıcı. Zen daha varsayılan yatay sekmeleri bile destekleyemiyor. Kaynak kullanımı olarak chromium tabanlı tarayicilardan daha az kullanması mümkün değil kendim de test ettim Firefox ne kullanıyorsa Zen de aynısını kullanıyor.