Max Caulfield

Üstün
Makaleler
15
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar. Geçen hafta nihayet Life is Strange 1'i bitirdim. Geçen yıl Remastered sürümünü satın almıştım, fakat en nihayetinde Life is Strange 1'i Remastered sürümü ile oynamadım. Onun yerine 16 dolar verip Life is Strange 1'in orijinal sürümünü satın aldım ve bitirdim.

Şimdi Before the Storm oynayacağım fakat yine aynı şekilde bende sadece Remastered sürümü mevcut. Bu sürümde bazen saçma bir şekilde alt yazılar takılıyor. Önceki diyalogun alt yazısı 2-3 diyalog satırı boyunca takılı kalabiliyor. Kısa süre sonra tekrar kendine geliyor fakat yine de sinir bozucu. Bu yüzden aklımda BtS'in orijinal sürümünü satın almak var. Fakat BtS'in fiyatlandırması hiç içime sinmedi.

BtS'in düz sürümü 13.49 dolar, Deluxe sürümü ise 19.76 dolar! Yani BtS'in Deluxe sürümü LiS 1'den bile daha pahalı. Üstelik aynı LiS 1'in orijinal sürümü gibi birkaç yıldır hiç indirime girmemiş. Yine de Remastered sürümde yaşadığım bu saçma alt yazı sorunu nedeniyle orijinal sürümü fiyatına rağmen satın almak gibi bir düşüncem var.

Life is Strange: Before the Storm'un orijinal sürümü satın alınır mı?
@FenerbahçeliMaxCaulfield @Chloe Price

Son düzenleme: