İlk oyunu biraz oynadımda nedense bitiremedim. Bir ara bütün seriyi oynamayı planlıyorum.

Oyunumuzdaki ana karakterimiz Max Caulfield! Yanlış anlamadıysam bu oyunda zamanı geri alma gücümüzü kullanmaktan çekiniyoruz başlarda fakat arkadaşımız Safi öldüğünde onun sesini sürekli duyuyoruz. Gücüne odaklanıp bu sese kulak verdiğinde de paralel bir zaman çizgisine gidip Safi'nin yaşadığı anlara denk geliyoruz. Paralel evren teorisini böylesine güzel bir oyun karakterine uyarlamaları beni fazlasıyla oyuna çekti diyebilirim. Life is Strange'in ilk oyununu da büyük bir zevkle oynadığımı hatırlıyorum, bu oyunu da muhtemelen aynı şekilde oynarım.

Son düzenleme:
Oyunumuzdaki ana karakterimiz Max Caulfield! Yanlış anlamadıysam bu oyunda zamanı geri alma gücümüzü kullanmaktan çekiniyoruz başlarda fakat arkadaşımız Safi öldüğünde onun sesini sürekli duyuyoruz. Gücüne odaklanıp bu sese kulak verdiğinde de paralel bir zaman çizgisine gidip Safi'nin yaşadığı anlara denk geliyoruz. Paralel evren teorisini böylesine güzel bir oyun karakterine uyarlamaları beni fazlasıyla oyuna çekti diyebilirim. Life is Strange'in ilk oyununu da büyük bir zevkle oynadığımı hatırlıyorum, bu oyunu da muhtemelen aynı şekilde oynarım.
Ay sorma Enes ben de senin kadar heyecanlıyım. İlk oyun çıktığında 14 yaşındaydım. Beni bayağı etkilemişti. Arkadaşlık konusunda özellikle. Atmosferi film gibiydi zaten oyunun. Müzikler çok yardımcı oluyordu buna.

Steam'de direkt önerilen bölgesel fiyatlandırma uygulanmasa da biraz bir bölgesel fiyatlandırma yapmışlar. Oyun globalde 50 dolar, bizde 40 dolar. Ayrıca oyun Steam'de daha ucuz Xbox'a göre ve TL olmasına rağmen. Diğer mağazaların TL olması da önemini yitiriyor yeni oyunlar için.

1718000750059.webp

1718000757493.webp