3881

Uzman
Makaleler
3
Herkese merhaba, bugün çok sevdiğim Life is Strange serisi için bir oynama sırası rehberi yapacağım. Rehber sade ve basit olacak merak etmeyin.

0.webp

Öncelikle çok fazla karıştırılan bir noktaya değinmek istiyorum. Her ne kadar ilk oyundan yaklaşık 2 yıl sonra da çıkmış olsa da kronolojik olarak oynamamız gereken ilk oyun Life is Strange: Before The Storm. Bu oyun aslında Life is Strange oyunundaki olayların öncesini anlatıyor. Aynı zamanda Life is Strange: Before The Storm oyununun ve Life is Strange'nin birer Remastered sürümleri de bulunuyor. Anlam veremediğim bir şekilde Square Enix, Life is Strange 2 için bir Remastered çıkarmadı. Her iki oyunun da Remastered sürümüne buradan ulaşabilirsiniz. İlaveten Life is Strange: True Colors oyununun Ultimate sürümünü satın alırsanız bu Remastered paketi direkt olarak hesabınıza ekleniyor.

Şimdi rehberimize devam edelim.

Life is Strange oyununda tam 5 Episode var. İlki ücretsiz lakin geri kalanları ücretli. Aynı olay Life is Strange 2'de de geçerli. En sona ise serinin de son çıkan oyunu olan Life is Strange: True Colors kalıyor.

Şimdi hepsini beraber yazalım ki kafa karışıklığı olmasın.

•Life is Strange: Before The Storm veya Life is Strange: Before the Storm Remastered.

Life is Strange veya Life is Strange Remastered.
•Life is Strange Episode 1.
•Life is Strange Episode 2.
•Life is Strange Episode 3.
•Life is Strange Episode 4.
•Life is Strange Episode 5.

Life is Strange 2.
•Life is Strange 2 Episode 1.
•Life is Strange 2 Episode 2.
•Life is Strange 2 Episode 3.
•Life is Strange 2 Episode 4.
•Life is Strange 2 Episode 5.

•Life is Strange: True Colors.

Evet, böylelikle rehberimizi noktalamış oluyoruz. Umarım rehberimi beğenmişsinizdir, okuduğunuz için teşekkür ederim.

Ellie'ne sağlık! Bu arada reklam yapayım ben de: 🙃

Son düzenleyen: Moderatör:
Rica ederim balım.
Elinize sağlık hocam. Bir ara başlayacağım bu seriye belli ki.
Sağ olun hocam. LGBT içerikleri yüzünden seriyi sevmeyen bir kesim var, saygı duyarım ama direkt olarak oyunu kötülemek pek hoş değil. Yurt dışında fazlasıyla popülerken bizim ülkemizde daha sönük kalıyor. Umarım bir gün oynayabilirsiniz.
Ellie'ne sağlık! Bu arada reklam yapayım ben de: 🙃
Teşekkürler :D. İncelemenize de bakacağım şimdi.

Bu serinin before the storm isimli versiyonunu telefondan oynadım ama pek içime sinmedi zaten ücretsiz deneme sürümünü oynamıştım. Ne dersiniz bu seri baştan aşağı PC de oynasam sarar mı? Hazır 2 hafta daha tatilim varken bitireyim diyorum.

Bu serinin before the storm isimli versiyonunu telefondan oynadım ama pek içime sinmedi zaten ücretsiz deneme sürümünü oynamıştım. Ne dersiniz bu seri baştan aşağı PC de oynasam sarar mı? Hazır 2 hafta daha tatilim varken bitireyim diyorum.
Ben de senin gibi ilk başta telefonda deneme sürümünü oynadım ve sonrasında bilgisayar sürümünü aldım. Bu ay ise Life is Strange 1 ve Before the Storm sürümlerini dünden itibaren bitirdim. Sana önerim, kesinlikle PC sürümünü aldıktan sonra Life is Strange 1 ve Before the Storm sürümlerini de oyna. Bu arada remastered versiyonlarını oyna, grafikleri daha iyi yapmışlar.

Son düzenleyen: Moderatör: