2. oyunda Chloe'yi kurtardığı sona dair bir diyalog geçiyor bildiğim kadarıyla
Double Exposure oyununda Chloe ile Max "kavga yüzünden ayrılmış" olarak lanse ediliyor, yani ana oyunun "Sacrifice Arcadia Bay" rotasını ana hikaye olarak kabul etmişler. Ayrıca bir kısımda "Arcadia Bay tekrardan inşa ediliyor" tarzı bir haber de görmüştüm Double Exposure'da.

@Max Caulfield Türkçe yama kullanmayacaksan Remastered oynayabilirsin. Ben TR yama için oynama demiştim hiç stabil çalışmıyor çünkü. Bu arada Before the Storm daha öncesini anlatıyor ve ilk oyundaki bir çok minik detayı anlamanı sağlıyor -gerçi bilerek spoiler isteyen birinin umrumda olur mu, bilemem- 🙃

Double Exposure oyununda Chloe ile Max "kavga yüzünden ayrılmış" olarak lanse ediliyor, yani ana oyunun "Sacrifice Arcadia Bay" rotasını ana hikaye olarak kabul etmişler. Ayrıca bir kısımda "Arcadia Bay tekrardan inşa ediliyor" tarzı bir haber de görmüştüm Double Exposure'da.

@Max Caulfield Türkçe yama kullanmayacaksan Remastered oynayabilirsin. Ben TR yama için oynama demiştim hiç stabil çalışmıyor çünkü. Bu arada Before the Storm daha öncesini anlatıyor ve ilk oyundaki bir çok minik detayı anlamanı sağlıyor -gerçi bilerek spoiler isteyen birinin umrumda olur mu, bilemem- 🙃
Orijinal Life is Strange'i satın aldım bile :)

Direkt LiS 1 oynamaya karar verdim. Şu anda henüz en baştayım, 8 dakika oynadım. Şu anda Steam'de 11 dakika yazıyor fakat 3 dakikası oyunu Windows 7 Ultimate 64 Bit sanal makinesinde denediğim süre. Bakalım nasıl ilerleyecek? :D

Ayrıca 8 dakikada 88 tane ekran görüntüsü aldım :D Bir tanesini paylaşmak istiyorum:

319630_20251125142650_1.webp

Hatta şu anda Wallpaper olarak ayarlı:

Screenshot (2025-11-25 02).webp

Oyuna hala Türkçe yama kurmadım bu arada, İngilizce olarak oynuyorum. Türkçe yama olarak hangi yamayı önerirsiniz? İngilizce biliyorum ve anlıyorum (muhtemelen İngilizce oynamaya devam edeceğim) fakat yine de sorayım dedim.