Limitleri zorladığınız overclock denemelerinizi paylaşın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BerkayZ87
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 840
  • Etiketler Etiketler
    overclock
Tek gösterimlik açıyor ama. Reboot attığın an gidiyor tüm ayarlar. VTT'yi arttırarak zar zor boot ettirebiliyorsun zaten.
Yine de çok iyi. B450 Tomahawk MAX'te ben 4133 MHz bile açamıyordum. Tabii birisi Daisy Chain, birisi 1DPC olduğundan kıyaslamak çok doğru değil ama en nihayetinde B450 yazdığında en düşük fiyatlı olarak listelenen modelin 4733 MHz'i stabil olmasa bile boot etmesi şaşırtıcı.

Anakartımı değiştirdiğimde işlemcimde deneme yapacağım ancak AM5 işlemcilerde silikon kalitesini gösteren bir program var mı?

Boot ediyor ama çok çok yüksek VTT istiyor. 1.75V'a kadar boot etmemesinin sebebinin çipin biniyle alakalı olduğunu sanmam. VTT = vDIMM / 2 olduğu için anakart VTT'ye doyana kadar vDIMM vermem gerekiyor tahminimce.

Yoksa bendeki çiple 4600 C19 1.6V XMP'li bellekler var.

O halde OC deneyerek çözeceğiz anlaşılan.

Zamanında sırf şu saçma uygulamayı çürütmek için indirdim ve test ettim, burada önerdiği ayarları BIOS'ta denedim siyah ekranla bakıştım 4.65 GHz all-core görebildiğim voltaj değeri güya CTR 2.0'a göre 1.25V ama ben o değeri 1.325V ile görüyordum

Hynix M-Die çiplerle 6000MHz'de CL24 görülebilir mi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…