Tamam, hocam. O zaman, bundan sonra favori şarkıcımın şarkıları şöyle başlıyor: "attooooğ", "heğğğğ". Bunlar rapçi falan değil; dilimize yeni kelime ekleyip bunlara o ismi vermeliyiz bence.
Hocam "heğğğ" neysede "attoo" beatmaker tag. Ondan bir sorun yok yani. Ezhel dinleyen biriyseniz illaki "Artz whats poppin my G?" Sözünü duymuşsunuzdur. Bu da onun gibi işte.
Tamam, hocam. O zaman, bundan sonra favori şarkıcımın şarkıları şöyle başlıyor: "attooooğ", "heğğğğ". Bunlar rapçi falan değil; dilimize yeni kelime ekleyip bunlara o ismi vermeliyiz bence.
Hocam "attooooğ" dediğiniz AKDO galiba kendisi bir prodüktör sonrasında lvbel C5'in bazı şarkıları cidden kötü ama bazıları da çok iyi mesela bana bir şarkı gösterebilir misiniz?
Ayrıca RDR2 de balon, 6 saatim var oyun şu ana kadar tamamen at sürmekti. Hiç zevk almadım. İnsanlar "Şu saatten sonra oyun sarıyor" demekte ama ben neden o saate kadar film izler gibi oturup at izlemeliyim?
Hocam "heğğğ" neysede "attoo" beatmaker tag. Ondan bir sorun yok yani. Ezhel dinleyen biriyseniz illaki "artz whats poppin my g?" sözünü duymuşsunuzdur. Bu da onun gibi işte.
Eski şarkılarda çok fazla beatmaker tag yok. Ancak yeni şarkılarının büyük kısmında Buggy ve DJ Artz beatmaker tag kullanıyor hocam. Dediğim gibi Akdo da bir sorun yok aslında. Adam sadece beat yapıyor sonuçta, imzasını kullanmalı bence.