Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
İlkokul - ortaokul çağlarında kapananları saçma buluyorum.
nastuec
Uzman
Eski şarkılarda çok fazla beatmaker tag yok. Ancak yeni şarkılarının büyük kısmında buggy ve DJ artz beatmaker tag kullanıyor hocam. Dediğim gibi akdo da bir sorun yok aslında. Adam sadece beat yapıyor sonuçta, imzasını kullanmalı bence.
D-azy'nin Full time trafik şarkısında erosenn9 ve diğerleri 2-3 tane producer tag koymuştu
Güncelleme: Bu şarkıdaki "ıtadakımasu" Reckol'ün producer Tag'i.
Hocam o Tag'i biriyle beraber kullanıyor diye biliyorum ancak ismini unuttum. Bir nevi ortak kullanıyorlar yani.
nastuec
Uzman
Hocam o Tag'i biriyle beraber kullanıyor diye biliyorum ancak ismini unuttum. Bir nevi ortak kullanıyorlar yani.
Berk Erdemanar ile galiba.
Evet hocam, Berk Erdemanar. Şimdi baktım bende.
- Makaleler
- 1
Hocam "attooooğ" dediğiniz akdo galiba kendisi bir prodüktör sonrasında lvbel C5'in bazı şarkıları cidden kötü ama bazıları da çok iyi mesela bana bir şarkı gösterebilir misiniz?
Lvbel C5 örnek vereceksek:
diğerleri :
xwa
Yetkin
Ayrı olarak:
Sürekli makyaj yapan kızlar aşırı itici. (Açık giyinen kızlar da dahil)
Akraba evliliğinde çocuk yapan kişiler tespit edilip para cezası veyahut hapis uygulanmalı.
İdam geri getirilmeli.
iPhone iğrenç bir telefon markası.
Türkiye gelişmiş bir ülke değil aksine sonlardan 1. falan olabiliriz, şu an bize herhangi bir ülke savaş açsa kimse arkamızda durmaz. (Malum Rusya savaşta ve halihazırda Azerbaycan savaştan yeni çıktı)
Eskiden orta tuşu bulunan telefonlar daha ilgi çekici.
Sürekli makyaj yapan kızlar aşırı itici. (Açık giyinen kızlar da dahil)
Akraba evliliğinde çocuk yapan kişiler tespit edilip para cezası veyahut hapis uygulanmalı.
İdam geri getirilmeli.
iPhone iğrenç bir telefon markası.
Türkiye gelişmiş bir ülke değil aksine sonlardan 1. falan olabiliriz, şu an bize herhangi bir ülke savaş açsa kimse arkamızda durmaz. (Malum Rusya savaşta ve halihazırda Azerbaycan savaştan yeni çıktı)
Eskiden orta tuşu bulunan telefonlar daha ilgi çekici.
nastuec
Uzman
Hocam halodayı'yı bilmiyorum ama işte kötü dediklerim lvbel C5 şarkılarından birisi de bu 10mg şarkısında ise bir sorun göremedim?
Koneko Toujou
Üstün
Smalı bebekler için toplanan para ülkeyi kalkındırmak için kullanılmalı. Tamamen boşa giden kaç milyon var ortada.
Ülkeye gelen göçmenleri ülke dışına göndereceği vaadiyle kandıran kişilere ceza kesilmemeli.
Ülkeye gelen göçmenleri ülke dışına göndereceği vaadiyle kandıran kişilere ceza kesilmemeli.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
1.000 TL'ye kadar bilgisayar masası için ayak destek ünitesi önerisi
- Michael MYERS
-
-