Windows 7 ve Windows Vista SP2 birbirinin neredeyse aynıları, çoğu insan önyargılarıyla Vista'yı eleştiriyor hiç kullanmadan. Benim bilgisayarımda Vista kesinlikle daha performanslı çalışıyordu.

Ayrı olarak:
Sürekli makyaj yapan kızlar aşırı itici. (Açık giyinen kızlar da dahil)
Akraba evliliğinde çocuk yapan kişiler tespit edilip para cezası veyahut hapis uygulanmalı.
İdam geri getirilmeli.
iPhone iğrenç bir telefon markası.
Türkiye gelişmiş bir ülke değil aksine sonlardan 1. falan olabiliriz, şu an bize herhangi bir ülke savaş açsa kimse arkamızda durmaz. (Malum Rusya savaşta ve halihazırda Azerbaycan savaştan yeni çıktı)
Eskiden orta tuşu bulunan telefonlar daha ilgi çekici.
Türkiye ile olan dışında katılıyorum. Bir de idama katılmıyorum malum ülkemizde siyasi amaçlarla kullanılır.

Hocam bunun o kadar testi var şeyi var adamlar boşuna mı çıkardı onları? Yok valilik onaylı kampanya falan yapıyorlar stant açıyorlar. Hepsi gürültü ve görüntü kirliliği.

Umarım şaka yapıyorsunuzdur. Hiç anime izlediniz mi? İzlediyseniz hangisini izlediniz?
Küçükken Doraemon ve Tsubasa izlemiştim. Dediklerimde ciddiyim anime erkeği pısırıklaştırıyor.

Ayrı olarak:
Sürekli makyaj yapan kızlar aşırı itici. (açık giyinen kızlar da dahil)
Akraba evliliğinde çocuk yapan kişiler tespit edilip para cezası veyahut hapis uygulanmalı.
İdam geri getirilmeli.
iPhone iğrenç bir telefon markası.
Türkiye gelişmiş bir ülke değil aksine sonlardan 1. falan olabiliriz, şu an bize herhangi bir ülke savaş açsa kimse arkamızda durmaz. (malum Rusya savaşta ve halihazırda Azerbaycan savaştan yeni çıktı)
Eskiden orta tuşu bulunan telefonlar daha ilgi çekici.

İdam geri getirilmemeli kendisine iftira atılmış insanlar idam edilirse hakkına siz mi girmiş olacaksınız? Ek olarak hapishane suçlulara işkence gibi bir şey bence o daha iyi.

Devlette o kadar israf var ki, onlar bitirilse bunların parasına gerek kalmaz.

İktidar değişse onlar da azalacak. Ama onlar bu kadar insanın beynine işlemiyor. Ben her gün Instagram'da dolaşırken ya da sokakta yürürken beynimin derinliklerine kazınan yardım mesajlarını duymak zorunda değilim.