Ben de gayet ciddiyim hocam. Sadece çizime dökülmüş bir hikayenin animasyonlaştırılmış hali. Ayrıca dediğiniz tek animecilere değil Japon kültürüne de bir saygısızlıktır, elbet sevmeyebilirsiniz: Yine de bu denli düşünmeniz linç edilmeniz gereken bir konu değil, kendinizi sorguya çekmenizi gerektiren bir konu.

O zaman ben de şöyle diyeyim.
Oyunlarda çok şiddet var insanın psikolojisini bozduğu için en ufak bir şiddet içeren her oyun tamamiyle yasaklanmalı.
Ya Japon kültürünü sevebilirsiniz bende kendimi Amerika kültürüne yakın hissediyorum. Fakat Japon kültürünün içinde anime olduğu için ve toplumda bilinen ve bence gerçek olan asosyal anime topluluğundan bahsediyorum. Anime insanı bu hale getiriyor ve bir erkek böyle olmamalı bence.
Oyun konusunda tamam. Ha oyunlarmış ha animeymiş bende birazcık o gruptayım fakat yapabileceğim bir şey yok.

Kapatılması lazım değil nasıl Instagram Reels'a ilk girdiğinizde size de cüma mesajları çıkıyorsa aynıları YouTube'da ve TikTok'da da oluyor sadece beğendiğiniz üreticilerin diğer platformlarada açılması lazım.
Sorun içeriklerle ilgili değil olarformun içeriklerinin uzunluğu ile alakalı insanlar bilgiyi kısa yoldan alıyor uzun bir işte hemen bırakıyorlar çünkü kısa içeriklere alışmış oluyorlar.