Erkeklerin buyuk bir cogunlugu sadece cinsel organlariyla dusunuyor.

Bu kabul edilmiş bir bilgi bence. Linç yemelik değil o kadar da.
Öylesine meraktan, K-Pop grubu Blackpink'in var mı R34'ü diye baktım ve var mış tabii. Onlar masumdu. İnternette her site böyle ki. Normal içerikler var, bir de sıkıntılı. Instagram'da bile bu böyledir.

Erkeklerin buyuk bir cogunlugu sadece cinsel organlariyla dusunuyor.
Katılıyorum. Arada beyini de kullanmak lazım.

Öylesine meraktan, K-Pop grubu Blackpink'in var mı R34'ü diye baktım ve var mış tabii. Onlar masumdu. İnternette her site böyle ki. Normal içerikler var, bir de sıkıntılı. Instagram'da bile bu böyledir.

Katılıyorum. Arada beyini de kullanmak lazım.
Ben çok takılıyorum R34'te ve başıma gerçekten inanılmaz şeyler geldi. Yani normal insanlar da var tabii ama baya bir kısmı delirmiş bence. Şahsen Gelbooru daha iyi diye düşünüyorum.

Sırasıyla linç yiyecek fikirlerim:

• Dinlerin hepsi masaldır.
  • Futbol fanatiklerinde ve muhafazakarlarda zeka geriliği vardır.
  • Instagram gibi platformlar boştur ve akıl sağlığı için kullanılmaması gerekiyor.
  • Baykuş padişahımız, namıdeğer Abdülhamit, en rezil Osmanlı padişahıdır ve atamız değildir. Olsa olsa Arapların atasıdır.
  • 7/24 Valorant ve LoL gibi iğrenç oyunları oynayanların "oyunculuk budur işte!" demesi, sadece kendilerini kandırmasıdır.
  • Müzik türleri arasında en kötü tür, hangi dilde yapıldığı farketmeksizin, rap'tir.

Bir de Windows tarihinde yayınlanmış en berbat iki Windows versiyonu, Windows 10 ve Windows 11 ikilisidir. Bunun linçini burada yedim: https://www.techolay.net/sosyal/konu/en-kotu-isletim-sistemleri-nedir.45401/

Kalan yarışmacılara iyi linçler dilerim.

Son düzenleme:
Sırasıyla linç yiyecek fikirlerim:

• Dinlerin hepsi masaldır.
  • Futbol fanatiklerinde ve muhafazakarlarda zeka geriliği vardır.
  • Instagram gibi platformlar boştur ve akıl sağlığı için kullanılmaması gerekiyor.
  • Baykuş padişahımız, namıdeğer Abdülhamit, en rezil Osmanlı padişahıdır ve atamız değildir. Olsa olsa Arapların atasıdır.
  • 7/24 Valorant ve LoL gibi iğrenç oyunları oynayanların "oyunculuk budur işte!" demesi, sadece kendilerini kandırmasıdır.
  • Müzik türleri arasında en kötü tür, hangi dilde yapıldığı farketmeksizin, rap'tir.

Bir de Windows tarihinde yayınlanmış en berbat iki Windows versiyonu, Windows 10 ve Windows 11 ikilisidir. Bunun linçini burada yedim: https://www.techolay.net/sosyal/konu/en-kotu-isletim-sistemleri-nedir.45401/

Kalan yarışmacılara iyi linçler dilerim.
Ben bunlardan linç edilecek hiç bir şey göremedim hocam, çok haklısınız.