Jennifer
Yetkin
Hayır yeni gelen Android 13 ve üstü doğrulama için demiştim, Mayıs'ta bahtımız kararacak

Son düzenleme:
Hayır yeni gelen Android 13 ve üstü doğrulama için demiştim, Mayıs'ta bahtımız kararacak
Kernel bu hocam.Kernel sürümünüz 5.15 üzeri ise KernelSU gayet iyi ki muhtemelen vermişlerdir, değilse de Magisk flashlayın geçin.
About device tarafında Build Number olması lazım, release-keys dışında başka bir şey yazıyorsa imzalı değil.Teşekkür ederim hocam XDA üzerinden indirdim imzalı olup olmadığını nasıl anlarım?
Hayır yeni gelen Android 13 ve üstü doğrulama için demiştim, Mayıs'ta bahtımız kararacak![]()
4.14 hocam bu. KernelSU artık bu sürüme destek vermiyor, bazı forklarda bunu geliştirdiklerini hatırlıyorum ama Magisk daha iyi bir çözüm bana göre.
4.14 hocam bu. KernelSU artık bu sürüme destek vermiyor, bazı forklarda bunu geliştirdiklerini hatırlıyorum ama Magisk daha iyi bir çözüm bana göre.
Evet aklımdan çıkmış, hiç kullanmadım ama iyi bir alternatif gibi duruyor.Alternatif olarak apatch kullanılabilir hocamızın akılında bulunsun.
Tamam hocam, hem karmaşık bir iş sanırım. Aksiyona gerek yok ama root modülleri konusunda ne kurmam lazım, hâlâ bilmiyorum. Lsposed modülleri falan varmış. Tam liste olarak ne kurmam lazım, yoksa deneme yanılma mı yapmalıyım?4.14 hocam bu. KernelSU artık bu sürüme destek vermiyor, bazı forklarda bunu geliştirdiklerini hatırlıyorum ama Magisk daha iyi bir çözüm bana göre.
Tamam hocam, hem karmaşık bir iş sanırım. Aksiyona gerek yok ama root modülleri konusunda ne kurmam lazım, hâlâ bilmiyorum. Lsposed modülleri falan varmış. Tam liste olarak ne kurmam lazım, yoksa deneme yanılma mı yapmalıyım?
Tamam hocam, hem karmaşık bir iş sanırım. Aksiyona gerek yok ama root modülleri konusunda ne kurmam lazım, hâlâ bilmiyorum. LSPosed modülleri falan varmış. Tam liste olarak ne kurmam lazım, yoksa deneme yanılma mı yapmalıyım?