LSPosed'ı bir eklenti olarak düşünün mesela ana ekrana iki kere tıklayınca kapatma gibi ya da ekran görüntüsü uyarısı almadan SS alma vesaire.
Bende öyle biliyorum ama pif ile ilgili lsposed modelleride var mış diye biliyorum.

Eki Görüntüle 135983
Burada doğrudan vermiş neyi kurmanız gerektiğini.
Hocam bu sadece root ile ilgili modüller değil mi? PİF için hangi modüller kurmalıyım?

PİF en son Rootlu iken çalışmıyordu daha doğrusu tek başına yeterli değildi o sorun çözüldü mü?
Hayır her zaman çalışıyordu, bunu en kolay şekilde test etmek için root atmadan önce kontrolleri yapın, Device tarafını geçemiyorsanız ROM'un kendisinde sorun var demektir.

Hayır her zaman çalışıyordu, bunu en kolay şekilde test etmek için root atmadan önce kontrolleri yapın, Device tarafını geçemiyorsanız ROM'un kendisinde sorun var demektir.
Aktif kullandığım ROM aynı geliştirici tarafından yapılmış bunda ilk başta sorun yoktu ama şimdi meets_basic'te kalıyor.

Ha pardon dediğinizi yanlış anladım root atmadan test etmeliyim.

Tamamdır, arkadaşlar. Yardımınız için teşekkür ederim. Sabah ROM yükleyip bu modülleri kurup deneyeceğim. Açıkçası, geçmese de pek sorun değil Play Integrity testlerini; ama ödeme kısmında sorun çıkarıyor. Sadece onun dışında bir sorun çıkardığını görmedim. Yardımınız için tekrar teşekkür ederim.

Tamamdır, arkadaşlar. Yardımınız için teşekkür ederim. Sabah ROM yükleyip bu modülleri kurup deneyeceğim. Açıkçası, geçmese de pek sorun değil Play Integrity testlerini; ama ödeme kısmında sorun çıkarıyor. Sadece onun dışında bir sorun çıkardığını görmedim. Yardımınız için tekrar teşekkür ederim.
Hocam konuyu bitirmeden şunu da atayım dedim, root kullanmadığım denemedim ama Strong tarafını geçiyor diyenler var.

Hocam konuyu bitirmeden şunu da atayım dedim, root kullanmadığım denemedim ama Strong tarafını geçiyor diyenler var.
Hocam, LineageOS yükledim. Daha sonra MindTheGapps'ı ADB üzerinden sideload komutu ile yükledim ama olmadı. Ben mi yanlış yapıyorum? Bir de sanırım ROM imzalı değil; derleme numarası yazıyor.
ResizedImage_2025-03-29_13-07-33_2272.webp

Hocam, LineageOS yükledim. Daha sonra MindTheGapps'ı ADB üzerinden sideload komutu ile yükledim ama olmadı. Ben mi yanlış yapıyorum? Bir de sanırım ROM imzalı değil; derleme numarası yazıyor.
Eki Görüntüle 136048
ROM imzalı değil dolayısıyla Device tarafını geçemeyecek. Gapps tarafını ROM'u kurduktan hemen sonra recoveryden (TWRP gibi) flashlayıp kurulumunu yapmanız lazım. Eğer root ekleyecekseniz bunu da beraberinde flashlamanız lazım.